Pentru fluidizarea traficului din Bucuresti, aprovizionarea spatiilor comerciale se va face, din primavara lui 2024, exclusiv noaptea

news

Bucuresti, aprovizionare, spatii comerciale, noaptea, Stelian Bujduveanu

Viceprimarul Stelian Bujduveanu a anuntat ieri ca Primaria Municipiului Bucuresti vine cu o noua solutie pentru deblocarea traficului rutier la ore de varf: reorganizarea activitatii de aprovizionare a spatiilor comerciale.

„Astazi, am initiat procedura de dezbatere publica pentru reglementarea acestor activitati”, transmite Stelian Bujduveanu intr-o postare pe pagina de Facebook.

Bucurestiul va avea reguli clare in acest domeniu, asa cum au marile orase cu administrare liberala din tara noastra – Oradea, Cluj-Napoca sau Arad, care deja au reglementat acest domeniu de acum cativa ani.

Potrivit B365, Bujduveanu propune ca, incepand cu primavara anului 2024, magazinele din Bucuresti sa se aprovizioneze doar pe timpul noptii, intre orele 22:00 si 06:00:

„Propunerea mea este ca, din primavara anului viitor, aprovizionarea spatiilor comerciale din Capitala sa se faca doar pe timpul noptii, in intervalul orar 22:00-06:00, spune viceprimarul Capitalei.”

Autoritatile din Capitala nu vor mai permite ca primele benzi ale arterelor sa fie blocate de cei care isi aprovizioneaza spatiile comerciale.

Viceprimarul Capitalei ii invita pe bucuresteni sa consulte proiectul si sa vina cu propuneri direct pe site-ul institutiei sau pe e-mail: cabinet.viceprimar1@pmb.ro.

Proiectul de hotarare privind reglementarea programului de aprovizionare cu marfuri a agentilor economici care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Municipiului Bucuresti poate fi consultat aici.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: