„Pentru mine e incredibil. Politica nu mai e mocirla”. Anunt oficial, un numar urias de romani s-a inscris in numai 48 de ore in partidul lui Ciolos

politica

Alin Cristian Mituta, viitor secretar general al partidului lui Dacian Ciolos, anunta ca, in numai 48 de ore, peste 26.000 de romani s-au inscris pe platforma online a Miscarii Romania Impreuna. „Politica nu mai e mocirla. E despre noi, impreuna”, mentioneaza Mituta.

Dintre cei 26.000, peste 16.000 doresc sa devina membri ai noului partid.

„In acest moment, la 48 de ore de la anuntarea noului partid, 26 012 persoane s-au inscris ‘cu nume si prenume’ pe siteul nostru ca sustinatori ai RO+. Dintre acestia, 16 036 au cerut sa fie membri de indata ce RO+ va primi confirmarea de inregistrare din partea Tribunalului Bucuresti.

16 mii de oameni in 48h care vor sa fie membri ai unui partid politic. Pentru mine e incredibil. Politica nu mai e mocirla. E despre noi, impreuna”, a scris Mituta pe Facebook.

Cererea de infiintare a partidului „Miscarea Romania Impreuna” a fost depusa la tribunal, a anuntat vineri fostul premier Dacian Ciolos.

„In decembrie anul trecut am anuntat (…) ca din Platforma (n.r. – Romania 100) urmeaza sa se desprinda un partid politic in asa fel incat sa avem si vehicul politic sa mergem mai departe decat suntem in momentul de fata cu Platforma. Astazi de dimineata a fost depusa la tribunal cererea de inregistrare a unui nou partid politic iesit din Platforma. Este vorba de partidul ‘Miscarea Romania Impreuna’. Am decis deci sa facem si acest pas. E primul pas, acela de cerere a inregistrarii unui partid. Partidul va exista formal in momentul in care acest proces de inregistrare va fi finalizat la tribunal. Astazi facem anuntul demersului pe care l-am facut si nu al lansarii partidului, il vom lansa cand va exista ca atare. (…) Astazi va anuntam ca am facut demersul si ca am intrat intr-o zona de non retur, adica am facut pasul acesta inainte peste linia de start, dar partidul va exista dupa ce judecatorii vor decide ca ceea ce am propus noi acolo este corect, conform legii, si partidul poate sa functioneze legal”, a spus Ciolos, vineri, la un eveniment intern al Platformei Romania 100 transmis live pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: