„Pentru Paris”, mesaje pe BOMBELE rusilor. Atacuri cu RACHETE de la 1.500 de km distanta – VIDEO

externe

Rusia a bombardat pozitii ale Statului Islamic din Siria cu bombe purtand inscriptiile „pentru poporul nostru” si „pentru Paris”. Fortele ruse si-au intensificat atacurile, cu raiduri aeriene si cu rachete lansate de pe mare.

Ministrul apararii a spus ca aceste lovituri sunt acum coordonate cu bombardamentele aviatiei franceze.

Un „baraj” de rachete de croaziera au fost lansate de pe vase de lupta rusesti din Marea Caspica asupra unor „pozitii teroriste” din Siria, dupa cum a anuntat ministrul apararii de la Moscova, Serghei Shoigu. Tintele lovite sunt in Raqqa, fieful Statului islamic, dar si zonele Idlib si Alep. El a mentionat ca o atacurile au reusit sa ucida 600 de militanti la Deir ez-Zor.

Raidurile rusesti au fost efectuate, de asemenea, cu bombardiere cu raza luna de actiune. Proiectilele au avut si dedicatie. Un militar a scris pe bombele de aviatie mesajele: „pentru poporul nostru” si „pentru Paris”, cu cateva minute inaintea decolarii avioanelor de lupta de la bazele utilizate de fortele ruse in Siria.

„Trimitem un mesaj teroristilor pe cale aeriana” – a punctat ministrul rus al apararii, intr-un mesaj pe Twitter. Apoi, Serghei Shoigu a revenit cu o declaratie in care a vorbit despre „campania aeriana de represalii”, subliniind ca armata rusa a „inceput sa-si coordoneze actiunile cu fortele franceze”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: