Pentru prima data, mama lui Bogdan spune ce vazut in acea zi: „Copilul meu complet desfigurat, cu gatul retezat. Astazi privim neputinciosi la nedreptate”

news

Mama lui Bogdan Gigina, Carmen Gigina, a publicat pe Facebook o emotionanta marturie a momentului in care si-a vazut fiul mort pe patul de spital. Marturia vine dupa ce senagtorii au decis sa il scape pe Gabriel Oprea de urmarirea penala pentru „ucidere din culpa”.

„Nu am vrut pina acum sa vorbesc despre trairile noastre; acum vreau ca toti cei care ne-ati „condamnat” sa intelegeti de ce nu am facut-o. Sint lucruri greu de spus si greu de imaginat ptr voi care sinteti parinti. In seara zilei de 20 oct2015 in urma telefonului primit la ora 19,02 am alergat catre spitalul universitar. Cel care ne-a anuntat de accident repeta „nu pot sa cred ca s a intimplat asta” nu pot sa cred…. Sotul meu si-a imbracat un trening peste pijama si a plecat cartre spital….eu m-am blocat nu reuseam aa ma imbrac….eram …paralizata….I-am spus sa alerge sotului meu …”am sa ajung cu un taxi nu ma astepta ….du-te linga baiat”.

Am iesit in strada cautind un taxi …..greu de gasit …afara ploua torential. Am pornit cartre zona Unirii spunind rugaciuni ptr viata copilului meu. Nu imi pasa ca oamenii se opreau si ma priveau ca pe un om debusolat nu-mi pasa….decit de el , de copilul meu, imploram Divinitatea ca el sa fie bine. In momentul in care am intrat in spitalul Universitar am avut impresia ca toata lumea ma cunoaste.

Cel de la intrare -a intrebat „Sinteti mama politistului accidentat? Mi-a arat usa unde copilul meu era resuscitat. Am intrat si acolo am gasit un copil, copilul meu coplet desfigurat, cu gitul retezat; cu chipul plin de singe, pardoseala era plina de singe; m-am prabusit la picioarele lui, sarutindu-le si strigindu-l. Inca avea sosetele ude un picioare. M-am trezit ridicata brusc si zguduita de umerii…medicul de garda plingea si incerca sa ma faca sa inteleg ca nu se mai poate face nimic.

M-am prabusit din nou la picioarele copilului meu, implorind si privind oamenii care desi stiau ca nu se mai poate face nimic ptr el nu vroiau sa renunte. Nu am sa uit niciodata cum acei oameni incercau imposibilul, nu am sa uit lacrimile care li se inodau sub barba…

Astazi privesc, privim neputinciosi la nedreptatea facuta sufletului copilului nostru”, a scris Carmen Gigina.

Dupa ce a fist scapat de senatori, Gabriel Oprea a gasit de cuviinta sa puna la indoiala profesionalismul lui Bogdan Gigina.

„Este foarte ciudat fiindca in acea zi, din cate stiu, a trecut de patru ori pe langa aceasta groapa. Inainte sa ajunga echipajul de politie si motociclistul au fost avertizati prin radio, li s-a spus ‘urmeaza lucrarea’ si au confirmat. De altfel, poate nu e lipsit de atentie, cel de pe masina de politie era nasul tanarului politist. Din ce stiu, chiar i-a spus: ‘nu cred ca e bine sa vii in seara asta’. Daca era un profesionist…”, a spus Oprea pe holurile Senatului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: