UPDATE. Perchezitii DNA la RA-APPS. Directorul regiei a fost RETINUT

actualitate

Procurori DNA efectueaza miercuri perchezitii la RA-APPS, de ancheta fiind vizat directorul institutiei.

UPDATE. Directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost retinut de procurorii DNA, in dosarul in care este suspectat ca i-a cerut sefului CJ Buzau sa faciliteze firmei sale, pe care o conducea printr-un intermediar, obtinerea unui contract pentru lucrari de canalizare in valoare de aproape 11 milioane euro.

Sursele citate de Agerpres sustin ca fata de directorul Regiei, Gabriel Surdu, ar exista suspiciuni de cumparare de influenta.

DNA a anuntat ca procurorii efectueaza miercuri perchezitii in 4 locatii din Bucuresti si judetul Prahova, dintre care una este sediul unei institutii publice, intr-un dosar privind suspiciuni de coruptie comise in perioada 2013 — 2014.

„Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie, efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie comise in perioada 2013 — 2014. In cursul zilei de 29 aprilie, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 4 locatii situate in municipiul Bucuresti si judetul Prahova, din care una este sediul unei institutii publice, restul reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice”, se arata intr-un comunicat al DNA

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: