Perchezitii DNA la sucursala Hidroelectrica Curtea de Arges intr-un dosar de coruptie

news

Procurorii DNA – Serviciul Teritorial Pitesti efectueaza miercuri dimineata perchezitii domiciliare in sapte locatii situate pe raza judetului Arges, reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice.

Potrivit unor surse judiciare, perchezitiile vizeaza Sucursala „Hidroelectrica” SA din Curtea de Arges, SC Filiala pentru Reparatii si Servicii Hidroserv Curtea de Arges SA si Centrala Hidroenergetica CHE Noaptes situata in Curtea de Arges.

De asemenea, au precizat sursele citate, sunt perchezitionate locuintele unor persoane fizice, Filoftia Oprea, Octavian Florian Oprea, Stefan Vulparu si Florin Nicolae Stoian, toate situate in Curtea de Arges.

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie comise in perioada 2011 — 2012.

In cauza, DNA beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: