Perchezitii in cinci judete si municipiul Bucuresti intr-un dosar de obtinere ilegala de indemnizatii in pandemie. Prejudiciu estimat de 560.000 lei

news

Politistii damboviteni efectueaza, joi, 12 perchezitii in mai multe judete, intr-un dosar privind intocmirea in fals a unor contracte de prestari servicii, prin care s-ar fi atestat ca, in contextul pandemiei de COVID-19, ar fi fost afectata activitatea artistica si astfel ar fi fost obtinute indemnizatii de la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala Dambovita, potrivit Agerpres.

Prejudiciul cauzat este estimat la peste 560.000 de lei.

„La data de 9 martie, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, au pus in aplicare 12 mandate de perchezitie domiciliara – 5 in judetul Dambovita, 3 in judetul Arges si cate unul in judetele Prahova, Constanta, Bacau si municipiul Bucuresti”, informeaza IGPR.

Vor fi puse in executare 15 mandate de aducere, urmand ca persoanele depistate sa fie conduse la audieri.
In cauza, cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata, uz de fals, fals in declaratii.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: