Perechea lui Sosoaca. Solomon-Saorma s-a intors in Parlament si refuza sa poarte masca de protectie

politica

Adrian Solomon, protagonist al unui scandal de proportii cu conotatii xenofobe in urma cu jumatate de an, este din nou deputat PSD. El s-a afisat sfidator, fara masca de protectie, in prima sedinta a Camerei Deputatilor.

Solomon a fost fotografiat, ranjind fara masca, de catre noul deputat USR Catalin Tenita: „Inca la Camera Deputatilor. Sta fara masca domnul Solomon de la PSD fara nici o jena. Nu doar doamna Sosoaca e antimasca”.

Marcel Ciolacu a promis, dupa scandalul provocat de Adrian Solomon intr-o saormerie din Centrul Vechi din Bucuresti pentru ca refuza sa poarte masca de protectie, ca acesta nu se va mai regasi pe listele electorale ale PSD. La fel ca in cazul Tudorache, Ciolacu nu s-a tinut de cuvant.

Citeste si: Ciolacu iar a mintit. Deputatii Saorma sunt prezenti pe listele PSD pe pozitii eligibile

Dupa ce imaginile cu Adrian Solomon facand scandal in saormerie au ajuns in spatiul public, Marcel Ciolacu a spus ca acesta nu o sa mai fie prezent pe listele de candidati.

„Este nescuzabil. Am avut o discutie cu colegii mei. Daca ma intrebati de o sanctiune in ceea ce ii priveste pe cei doi, cred ca e responsabilitatea organizatiilor din care fac parte. Am o opinie personala, azi i-am si sunat (pe cei de la restaurant – n.r.) si mi-am cerut scuze in numele meu si al colegilor mei. Mi se pare un lucru de bun simt”, a spus Ciolacu.

Acesta a fost intrebat daca si cei doi parlamentari si-au cerut scuze, iar Ciolacu a dat de inteles ca la finalul mandatului de parlamentari, cei doi deputati, Adrian Solomon si Ioan Stativa, nu vor mai candida

„Nu, nu si-au cerut scuze. Presupun ca dupa ce vor termina acest mandat (Solomon si Stativa – n.r.) vor avea mai mult timp de reflexie (…) Presupun ca vor avea mai mult timp liber”, a mai spus Ciolacu.

Citeste si: „Alo, Mustafa, esti in Romania aicea. Bai, panarama!”. CNCD s-a autosesizat fata de injuraturile xenofobe ale deputatului PSD Adrian Solomon

Mai mult despre:

Comentarii: