Performantele lui Dragnea, iata ce inseamna „teleormanizarea” Romaniei: Somaj DUBLU si scadere economica – Cifre oficiale

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a aratat indignat ca Nicusor Dan a avertizat in privinta unei „teleormanizari” a Romaniei. Dragnea a condus judetul Teleorman, ca prefect si presedinte al Consiliului Judetean, timp de 16 ani. Teleorman este pe primul loc in tara in ce priveste rata somajului.

Jurnalistul Mircea Marian a publicat o statistica oficiala privind „performantele” la care a ajuns judetul Teleorman sub conducerea lui Liviu Dragnea:

– totalul investitii straine, 62 milioane de euro, locul 36 pe tara
– somaj, peste 10%, aproape dublu fata de rata la nivel national. Locul I pe tara.
– cea mai mare rata de depopulare la nivel national.
– ultimul loc din tara la sosiri turisti straini
– scadere economica, in 2015, de 2,1% (Romania, crestere de 3,7%)
– productia industriala a scazut in 2015 cu 17,1%!!
– exporturile au scazut cu 20% in primele 10 luni din 2015, fata de perioada similara din 2014.

teleorman

„Sa ne imaginam cum va arata economia Romaniei daca Dragnea ajunge premier”, a concluzionat Marian pe Facebook.

Liviu Dragnea s-a facut ca nu intelege la ce a facut referire Nicusor Dan cand a vorbit despre „teleormanizare” si l-a acuzat pe liderul USR ca ii jigneste pe locuitorii judetului.

”Am inteles ca era un domn care conduce un partid care se finanteaza ilegal si vorbea despre teleormanizare. Ii transmit acelui domn ca la noi chiar sunt si televizoare. Au ajuns totusi si televizoare in Teleorman si cand are timp intre doua prostii pe care le spune pe la televizoare sa ia istoria judetului si sa vada cati oameni de cultura, de stiinta au plecat din Teleorman si au facut ceva pentru tara”, a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea.

”Avem de ales intre o teleormanizare a Romaniei si o tara moderna, europeana”, a declarat Nicusor Dan in conferinta de presa in care a prezentat candidatii USR.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: