politica

Pesedisme. Dragnea i-a dat ceasul de la mana lui Florin Salam: „L-a luat de dupa umar si i-a spus: Florin, ti l-am dat din suflet, sunt impresionat, poarta ceasul meu!”

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, a dezvaluit sambata noapte ca fostul stapan al PSD, Liviu Dragnea, a tinut mortis sa ii dea lui Florin Salam ceasul de la mana la nunta fiului sau. 

„Eu imi doresc sa fie sanatos si sa cante inca un secol. E un artist super talentat si un om bun la suflet. Mi-a cantat cu patima, din inima, la multe petreceri si multe chefuri. M-a bucurat cu vocea, timbrul si ritmul lui absolut unic. Inconfundabil. Talent nativ.

Am sa va spun o intamplare, ca sa intelegeti ce inseamna bunul simt pentru un artist valoros: la nunta fiului lui Liviu Dragnea, ne-a cantat pana dimineata, desi nu era obligat prin contract. Liviu, prins de o melodie pe care ne-o dedicase noua in mod explicit, de pasiunea cu care o interpreta, de versurile cu mesaj pentru noi, i-a oferit in dar ceasul sau de la mana. Florin Salam s-a fastacit, m-a intrebat din ochi ce sa faca, i-am dat de inteles sa accepte darul. Dar Florin a insistat sa-l inapoieze. I-a spus lui Liviu ca gestul sau l-a onorat, dar nu poate sa accepte. Ca reactia noastra, emotia noastra pentru modul in care a interpretat piesa, e mai mult decat un cadou pentru el.

Liviu Dragnea l-a luat de dupa umar si i-a spus: Florin, ti l-am dat din suflet, sunt impresionat, poarta ceasul meu! Sa-ti aduca aminte ca intr-o noapte importanta pentru mine, talentul tau, vocea ta, m-au emotionat sincer.

Era noaptea in care eu si Liviu ne-am impacat. Impreuna, urma sa tinem fata puciului din partid organizat de securici. Si urma sa-i invingem. Fa-te bine repede, Florin! Si nu pune la inima rautatile celor din jur!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Citeste si: Nunta faraonica a fiului lui Dragnea, cu sute de politicieni, dar si mii de protestatari

Stirea lansata de site-ul Pro TV, conform caruia manelistul Florin Salam a murit din cauza drogurilor, a fost dezimintita chiar de Salam, care a anuntat pe Facebook ca „nu am murit”. Ulterior el a sters postarea.

”Dragilor. Voi fi scurt si la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din pacate aceasta informatie reprezinta o palma dura asupra credibilitatii presei din Romania. Ne vom revedea curand la concerte. Va doresc sanatate tuturor Rusine Pro TV”, a scris Florin Salam.

Site-ul Stirile Pro TV anuntase anterior ca Salam a murit.

”Interpretul de manele Florin Salam a murit, sambata, la varsta de 42 de ani. Conform surselor Stirilor Pro TV, Florin Salam a decedat din cauza consumului de droguri.

In urma cu doua zile, presa tabloida a anuntat ca interpretul de manele a fost internat de urgenta in spital, in stare grava, din cauza Covid-19.

Florin Salam a lasat in urma o sotie si cinci copii. Trei dintre acestia, doua fetite, Rania si Jacqueline si un baietel, Simon Stefan, sunt din mariajul cu Roxana Dobre.

De asemenea, manelistul mai avea doi copii si din prima casatorie, pe Betty si Daniel Stoian. Florin Salam era si bunic”, a scris site-ul.

Ulterior, site-ul a prezentat scuze.

„Ne cerem scuze cititorilor pentru eroare. Reporterii Stirilor Pro TV au primit, pe surse, informatia conform careia Florin Salam a murit.

Din pacare, stirileprotv.ro a esuat in a verifica informatia si din alte surse, fapt care a condus la o regretabila greseala”, a precizat site-ul

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Recent Posts

Se va retrage Piedone in favoarea lui Firea? Erorile Coalitiei l-au readus pe Dan Voiculescu ca jucator de forta in politica la nivel inalt

Gabriela Firea a revenit drept candidat al PSD la Primaria Capitalei in urma deciziei liderilor…

9 ore ago

Romania, condamnata la CEDO pentru „albirea” tortionarilor responsabili de incalcarea drepturilor supravietuitorilor Holocaustului

Astazi, Curtea Europeana a Drepturilor Omului a decis, in unanimitate, in cauza Zaicescu si Falticineanu…

2 ore ago

Moscova anunta ca isi va intensifica bombardamentele asupra Ucrainei. Soigu: „Am spulberat mitul superioritatii armelor occidentale”

Rusia isi va intensifica loviturile asupra bazelor de depozitare ucrainene care adapostesc arme furnizate de…

3 ore ago