Pesedistii de rand, tratati ca oile de liderii partidului. Stenograme: „Ducem 7.000 la Bucuresti si 13.000 la Targoviste”. Preotii se implica in sustinerea mitingului lui Dragnea

politica

O publicatie din Dambovita a dat publicitatii modul in care liderii PSD din zona organizeaza deplasarea membrilor si simpatizantilor partidului la mitingul pentru „familia traditionala” de la Bucuresti. Principalu organizator este senatorul PSD Adrian Tutuianu.

Partener TV a publicat stenograme ale discursului sustinut de Tutuianu, intr-o sedinta care a avut loc recent cu parlamentarii, primarii si consilierii PSD din Dambovita, in care dadea indicatii privind organizarea deplasarii a mii de oameni la Bucuresti.

Tutuianu s-a referit la membrii si simpatizantii PSD ca la o masa amorfa care poate fi transportata acolo unde decid sefii de partid. El vrea sa duca 7.000 de pesedisti la Bucuresti, in timp ce alti 13.000 vor fi adusi la Targoviste.

Mai grava insa este implicarea preotilor in organizarea mitingului PSD de la Bucuresti. La sedinta de partid a fost prezent preotul Ionut Ghibanu, vicar eparhial al Eparhiei Targoviste, care i-a asigurat pe liderii PSD de sprijinul preotilor.

Liviu Dragnea a declarat luni, dupa sedinta BPN al PSD, ca a primit semnale din teritoriu ca interesul oamenilor de a participa la mitingul din Bucuresti este unul crescut.

„Exista o singura nemultumire si anume, o dorinta mare de a veni la Bucuresti si posibilitatile logistica din Romania de a asigura transportul. Eu v-am spus ca despre miting o sa discutam cand avem legea promulgata” a mai spus Liviu Dragnea, sustinand ca inca nu s-a decis data la care va avea loc mitingul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: