politica

Pesedistii nu au curaj sa il suspende pe Klaus Iohannis. Carmen Dan, trimisa de Dragnea sa dea explicatii

Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine ca o suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis nu este o varianta luata in calcul de coalitia de guvernare PSD-ALDE, pentru ca ar arunca tara in haos intr-un moment extrem de important.

„O suspendare a presedintelui, pentru ca eu cred ca asta forteaza presedintele Iohannis, ar arunca Romania in haos intr-un moment extrem de important si tocmai de aceea speram intr-o decizie a CCR. Ne dorim mai mult decat oricine altcineva ca lucrurile sa intre pe fagasul normal si sa ne putem continua activitatea ca de fiecare data in interesul cetatenilor”, a declarat Carmen Dan, duminica seara, la Romania TV, citata de Agerpres.

Potrivit ministrului de Interne, suspendarea presedintelui nu este o varianta luata in calcul de coalitia PSD-ALDE. „Ar ingreuna (n.red.: suspendarea) si mai mult situatia actuala si cred ca ar pune sub semnul intrebarii multe alte lucruri foarte importate pentru noi pentru perioada urmatoare”, a spus Dan.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Furie la Kremlin dupa anuntul privind deblocarea ajutorului pentru Kiev: „SUA provoaca Ucraina la noi ostilitati, pana la ultimul ucrainean”

Prin acordarea de ajutor Ucrainei, SUA permit Kievului sa continue ostilitatile de pe urma carora…

51 de minute ago

Burduja, reactie la intentiile PSD de a renunta la Cirstoiu: „Solutia nu este sub nicio forma sustinerea populismului ieftin”

Presedintele PNL Bucuresti, Sebastian Burduja, confirma si el ca exista tensiuni mari in coalitie din…

46 de minute ago

Cirstoiu anunta cine ar fi in spatele „campaniei negative” la adresa sa: „Segmente din PSD si PUSL. Ma uit la Antena 3 in fiecare seara”

Catalin Cirstoiu a acuzat joi ca "segmente din PSD" si partidul lui Dan Voiculescu, PUSL,…

3 ore ago

Nicusor Dan, despre scandalul Cirstoiu: „PSD incepe sa se delimiteze de el, electoratul PSD merge catre Piedone”

Edilul general, Nicusor Dan, afirma ca PSD incepe sa se delimiteze de Catalin Cirstoiu, candidatul…

3 ore ago