Pesedistii sunt negri. Opozitia s-a unit, USR si PNL anunta ca au un candidat comun pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor

politica

Liderul USR, Dan Barna, si prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, au anuntat marti ca Opozitia ca avea un candidat comun pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor: acesta va fi chiar Raluca Turcan.

Raluca Turcan este sustinuta si de PMP, a confirmat liderul acestei formatiuni, Eugen Tomac.

„Desemnarea presedintelui Camerei Deputatilor reprezinta un moment de maxima responsabilitate pentru partidele de opozitie. Nu mai vorbim de orgolii, cu de obligatie pe care o avem. Pentru a putea avea sanse de reusita trebuie sa existe un efort comun al partidelor de Opozitie. In sensul acesta am plecat impreuna cu colegii mei, Dan Barna si Eugen Tomac, de la o serie de responsabilitati fata de cetatenii Romaniei. In primul rand vorbim despre corectarea prevederilor de justitie.

Este obligatoriu sa transpunem recomandarile Comisiei de la Venetia. Am plecat de la ideea ca trebuie sa facem dreptate cetatenilor din diaspora. De aceea e nevoie de o sustinere in Parlament”, a afirmat Raluca Turcan.

„E nevoie de o gura de oxigen pentru mediul de afaceri, care a fost victima colaterala. Momentul desemnarii presedintelui Camerei Deputatilor este un moment care poate sa puna bazele acestei agende reformatoare. Ne-am bucurat astazi sa ajungem la un numitor comun. Sustinem un candidat comun, in persoana mea pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor”, a completat Turcan.

Mai mult despre: ,


Comentarii: