Pesedistii vor fi adusi cu forta la mitingul de la Craiova. Cati oameni au anuntat pana acum ca participa de bunavoie la protestul anti-paralel al Olgutei

politica

Dupa 24 de ore de cand Lia Olguta Vasilescu a postat pe pagina sa de Facebook anuntul privind mitingul PSD de la Craiova, un numar rusinos de mic de pesedisti si-au anunta intentia de a participa.

Pana la aceasta ora doar 321 de pesedisti au confirmat ca vor veni la miting in timp ce 245 s-au aratat doar interesati. De obicei, doar 10% dintre cei care anunta pe retelele sociale ca participa la un eveniment vor merge pana la capat.

Screen Shot 2017-12-04 at 10.42.37

Mai mult, mesajul Olgutei Vasilescu cu acest eveniment are doar un singur share, in conditiile in care ministrul PSD are in jur de 5.000 de prieteni pe Facebook.

Potrivit solicitarii de autorizatie depusa la Primaria Craiova, PSD Dolj se asteapta ca 30.000 de oameni sa vina la minting. Acestia se vor intalni la Universitatea din Craiova, de unde se va pleca in mars pe str.A.I.Cuza, pana la intersectia cu Calea Bucuresti, cu intoarcere pe Calea Bucuresti — Universitate.

„Hai la Universitate,/Sa le spunem ca #ajunge/ cu abuzurile statului paralel!/ cu tupeul celor care reclama Romania inaltelor porti!/ cu manipularile sorosiste!/ cu obraznicia cu care vor sa confiste votul!/ cu grupurile de interese care ne vor colonie!” este mesajul transmis de organizatori pe afisul evenimentului promovat de PSD Dolj pe pagina de facebook.

Mitingul se va desfasura in intervalul orar 15.00 — 17.30.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: