„Peste 100 de turisti romani au aterizat azi in Mombasa”. Bucurie mare in Kenya, romanii le salveaza turismul: „O raza de speranta”

news

Mai multe posturi de televiziune si publicatii din Kenya au anuntat, miercuri, ca peste 100 de turisti romani au aterizat la Mombasa, localitate situata pe coasta de sud-est a tarii. Jurnalistii din Kenya au relatat ca este un semn extraordinar pentru revitalizarea turismului din aceasta tara.

Un avion Tarom a aterizat miercuri la Mombasa avand la bord 116 turisti romani. Acestia au fost intampinati cu mare bucurie de jurnalisti si oficiali locali, care le-au oferit cocktailuri traditionale.

„Turismul a primit un impuls extraordinar odata cu primul zbor charter din Romania in Kenya”, a relatat The Star din Kenya.

Este primul grup dintr-o serie de noua grupuri de romani care vor sosi in Kenya pana in luna august.

Turistii romani vor efectua un tur prin mai multe zone ale tarii.

„Este o raza de speranta pentru industria turistica, atat de afectata de pandemie”, a declarat Betty Radier, presedinte al Kenya Tourism Board.

Venirea romanilor a fost relatata pe mai multe canale de stiri din Kenya. „Este primul grup de turisti care vine dupa ce ne-a lovit pandemia de coronavirus”, a relatat prezentatoarea unui post de televiziune.

Un sejur de 7 nopti, pentru 2 persoane, in zona Mombasa din Kenya costa la agentiile de turism din Romania intre 2.200-2.600 de euro.

Mai mult despre:

Comentarii: