Peste 20 de ore de protest continuu la Sibiu in fata sediului PSD. Iata-i prezenti la ora 7 dimineata. Pana si jandarmii au fost impresionati – Video

news

Zeci de┬átineri din Sibiu au ramas peste noapte in fata sediului PSD si continua sa fie prezenti in cadrul unui protest maraton fata de maltratarea legilor justitiei de catre PSD. Ei au intitulat locul in care protesteaza „Zona libera de coruptie”.

„Vine si momentul in care se face lumina! Buna dimineata din Piata Huet, din fata sediului PSD”, este mesajul tinerilor, la ora 7 dimineata, pe pagina Va Vedem din Sibiu.

Ei au stat toata noaptea in fata sediului PSD si vor continua sa ramana.

La ora 3 noaptea, protestatarii anuntau ca sunt prezenti si vegheaza. „E trecut de 3 noaptea si inca suntem pe baricade! Amintim ca astazi, 12 decembrie, la 12:00 ne revedem la un flashmob, in fata la sediul PSD Sibiu, in Piata Huet!”, a fost un alt mesaj postat pe Facebook.

sibiu

Spre deosebire de jandarmii din Bucuresti, cei din Sibiu au fost foarte civilizati si au stat de vorba cu protestatarii. „Am inghetat, ne-am dezghetat, am dezbatut evenimentele de astazi si am povestit si cu jandarmeria. Suntem inca in forma!”, au postat protestatarii in timpul noptii.

jandarm

Protestul sibienilor va continua, este de asteptat ca numarul lor sa devina tot mai mare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: