Peste 500 de IMIGRANTI au intrat cu forta intr-un club din Germania si au PIPAIT femeile

externe

Nu numai in Koln, Hamburg si Stuttgart au avut loc agresiuni sexuale impotriva femeilor. Presa germana relateaza despre un nou caz inspaimantator.

Potrivit Die Welt, in noaptea de Anul Nou, o multime formata din peste 500 de imigranti a incercat sa intre cu forta intr-un club din orasul Bielefeld. Initial, oamenii de ordine au reusit sa-i impiedice, insa imigrantii au devenit violenti, au aruncat cu petarde, astfel incat au reusit sa patrunda in Elephant Club. Iata o imagine din timpul incidentelor postata pe site-ul clubului.

club

Marturiile despre ce au facut imigrantii in club sunt terifiante. Fetele au fost atinse in zonele genitale, iar barbatii din club au trebuit sa recurga la „violenta fizica” pentru a le elibera.

„A trebuit sa ne aparam de ei cu extinctoarele, cu gaze lacrimogene si cu forta fizica”, a detaliat seful oamenilor de ordine pe Facebook.

Politia a confirmat pentru publicatiile locale ca au „existat probleme cu imigrantii intre orele 23.00 si 1.30 a.m”. Politistii au adaugat ca s-au inregistrat si cateva plangeri pentru agresiune sexuala.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: