Petre Roman si-a gasit un nou partid. L-a luat si pe Mircea Cosea si s-au inscris in formatiunea lui Coita

politica

Ilan Laufer anunta ca Petre Roman si Mircea Cosea s-au inscris in partidul pe care il conduce, Platforma Social Liberala.

„Echipei Platformei Social Liberale (PSL) i se alatura doua personalitati marcante. Petre Roman, fost prim-ministru al Romaniei, si Mircea Cosea, fost europarlamentar, doctor in economie si presedinte al Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza Economica, au devenit ambasadori pentru „Romania 10 in 10”, primul proiect de tara al ultimilor 15 ani, initiat sub egida PSL.

Anuntul oficial va fi facut cu ocazia Conferintei Nationale a formatiunii, eveniment care are loc la Poiana Brasov maine 8 februarie.

Petre Roman va prezenta cu aceasta ocazie Pactul national pentru dezvoltare sustenabila si crestere a calitatii vietii „Evolutie ecologica prin revolutie tehnologica,” care cuprinde o viziune privind modernizarea Romaniei si crearea de noi locuri de munca prin dezvoltarea economiei verzi. Semnatarii Pactului, Petre Roman, Ilan Laufer si Alexandru Coita au agreat in cadrul documentului (foto) un plan de masuri care va transforma Romania intr-un lider la nivel european in domeniul sustenabilitatii.

‘Modernizarea Romaniei si alinierea la cele mai performante economii din Uniunea Europeana inseamna schimbarea modelului de dezvoltare al tarii prin promovarea economiei verzi, generand un echilibru intre adoptarea noilor tehnologii si nevoile de reducere a poluarii si de combatere a schimbarilor climatice.’ – Petre Roman

Mircea Cosea va coordona proiectul care va asigura un salariu minim de 1000 de euro si dublarea tuturor veniturilor romanilor intr-un interval de maxim 10 ani (foto).

‘Venituri duble pentru romani este o initiativa ambitioasa, dar posibila. In cel mult 10 ani, romanii pot atinge acelasi nivel de trai ca in Spania si Italia. Ma bucur sa ma alatur acestei echipe politice puternice pentru ca impreuna sa atingem un obiectiv esential pentru romani.’ – Mircea Cosea”, scrie Laufer pe Facebook.

Platforma Social Liberala este condusa de Ilan Laufer si Alex Coita, invitat de casa al Antenei 3.

Mai mult despre: ,

Comentarii: