Petrecere de beizadea de primar, stricata de mascatii din Bucuresti. Au intervenit in localul Mozzafioto

news

Politia Capitalei a intervenit, sambata noapte, intr-unul dintre cele mai selecte restaurante din Capitala, Mozzafioto, pentru a opri o petrecere prea zgomotoasa. Tabloidul Cancan anuntase ca petrecerea a fost organizata de Cosmin Socol, fiul primarului PNL din Dragomiresti, Gheorghe Socol (PNL).

„In cursul noptii trecute, 9 aprilie 2023, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti din cadrul sectiilor de politie din Sectorul 1, impreuna cu luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale, jandarmi ai D.G.J.M.B. si lucratori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti au actionat la cluburile si restaurantele, din zona parcului Regele Mihai I, in vederea asigurarii unui climat de ordine si siguranta publica si pentru verificarea modului de respectare a prevederilor legale incidente.

In urma desfasurarii actiunii au fost aplicate 9 sanctiuni contraventionale in valoare de 30.700 pentru abatari constatate privind paza obiectivelor, tulburarea ordinii si linistii publice si fumatul in interior.

De asemenea, reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca au depistat 5 persoane in privinta carora nu s-a putut stabili la momentul controlului existenta unui contract de munca, existand suspiciunea de munca la negru, urmand a fi efectuate verificari suplimentare in acest sens”, a transmis politia.

Unul dintre localurile vizate de razie este Mozzafiato. Cancan a scris anterior ca acolo au sosit mascatii, la o petrecere organizata de „Cosmin, fiul lui Gheorghe Socol, nimeni altul decat primarul din Dragomiresti Vale”.

„Mult alcool a curs, sambata seara, la Mozzafiato, unde multi tineri si nu numai au petrecut de mama focului si s-au ametit serios. Acolo a fost, practic, polul distractiei. In local se afla inclusiv Cosmin, fiul lui Gheorghe Socol, nimeni altul decat primarul din Dragomiresti Vale. Acesta organizeze o masa imparateasca, de unde nu au lipsit baturile fine si preparatele alese.

Mozzafiato este unul dintre cele mai selecte localuri din Capitala si este situat in zona Floreasca”, a scris Cancan.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: