„Piata Victoriei este aproape plina”. Manipulare penibila in direct la Antena 3

news

Antena 3 si Romania TV continua sa isi manipuleze telespectatorii in legatura cu protestele anti-masca din mariel orase. Cele doua posturi fac eforturi disperate sa creasca amploarea protestelor, desi numarul manifestantilor este de cateva sute in Bucuresti.

„Piata Victoriei este aproape plina”, a transmis reporterul Antena 3 in emisiunea lui Mihai Gadea, In acelasi timp, pe un ecranul Antena 3 era difuzata o imagine de sus a pietei in care se vedea cat de „plina” era: in jur de 300 de manifestanti.

In timp ce reporterul Antena 3 sustinea ca „piata e plina”, un manifestant s-a apropiat si a strigat in direct: „Nu mai mintiti lumea”. Gadea a oprit imediat transmisia din Piata Victoriei.

Iata cum arata „plina” Piata Victoriei in Regimul PSD.

entru a treia zi consecutiv, in Bucuresti se protesteaza impotriva restrictiilor impuse de autoritati in contextul pandemiei de COVID-19.

Protestatarii s-au adunat initial la Piata Universitatii, dupa care au plecat in mars spre Ministerul Afacerilor Interne, ulterior indreptandu-se spre Piata Victoriei, pentru a continua protestul in fata sediului Guvernului.

In cea mai mare parte fara masti de protectie, manifestantii au fluturat steaguri tricolore, au suflat in vuvuzele si au scandat impotriva autoritatilor si au contestat restrictiile.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: