politica

Piedone a fost la moaste pentru a scapa de puscarie: „M-a invitat Preafericitului Parinte Daniel”

Cristian Popescu Piedone, primar ales al Sectorului 5, a postat pe Facebook mai multe fotografii in care se inchina si saruta racla cu moastele Sf. Dimitrie. El este condamnat, in prima instanta, la opt ani si sase luni de inchisoare cu executare.

Dupa ce anunta ca a fost la moaste, penalul Piedone tine sa dea si lectii de comportament crestin.

„Am participat astazi, la invitatia Preafericitului Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, la slujba de pomenire a Sfantului Cuvios Dimitrie Cel Nou, Ocrotitorul spiritual al Bucurestilor.

Sfantul Dimitrie Cel Nou nu avea niciun fel de avere pamanteasca. Sufletul curat, rugaciunea si postul L-au facut sa se apropie si mai mult de Dumnezeu. In ultima parte a vietii sale, Sfantul Dimitrie Cel Nou s-a asezat pe valea stancoasa a raului Lomul, intr-o pestera mica si umeda. Acolo a fost un om pustnicit. In foame, sete, lipsuri si chin a rabdat grele ispite de la cel rau.

Ar trebui sa cugetam cu totii asupra credintei noastre. Sa ne bucuram mai mult de cele spirituale, mai putin de lucrurile materiale. Totul este trecator in viata, dar atunci cand ai credinta in Bunul Dumnezeu, sufletul devine peren. Traim in secolul vitezei, dar poate ca ar fi bine sa incetinim acest ritm alert cateodata si sa revenim la ceea ce conteaza cu adevarat in viata. Sa ne bucuram in fiecare dimineata cand deschidem ochii, sa ii multumim lui Dumnezeu pentru ca suntem sanatosi noi si familiile noastre, sa facem totul pentru a ne hrani sufletul. Sa reflectam asupra faptelor noastre si sa indreptam greselile. Sa pretuim mai mult aproapele, sa il ajutam la greu si sa nu-l mai judecam daca nu il cunoastem cu adevarat”, a scris Piedone pe Facebook.

🙏🏻 Am participat astazi, la invitatia Preafericitului Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, la slujba de…

Posted by Cristian Popescu Piedone on Tuesday, 27 October 2020

Cristian Popescu-Piedone a fost condamnat in decembrie 2019 de Tribunalul Bucuresti la 8 ani si 6 luni inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu in legatura cu eliberarea autorizatiilor de functionare pentru clubul Colectiv.

De asemenea, Piedone si-a impus fiul, Vlad Popescu, pe listele PSD pentru parlament in judetul Suceava, starnind furia pesedistilor din acest judet. Vlad Popescu este presedinte al PPUSL Sector 5.

Urmareste-ne si pe:
Iacob Bogdan

Share
Published by
Iacob Bogdan

Recent Posts

Barbati deghizati in femei au talharit bucuresteni atrasi de anunturi pe site-uri de escorte

Caz mai putin obisnuit de talharie in Capitala. Mai mjulti barbati deghizati in femei au…

O oră ago

Batalia pe cipuri. Presedintele Xi i-a transmis premierului olandez: „Nicio forta nu poate opri avansul tehnologic al Chinei”

Progresul tehnologic al Chinei nu poate fi oprit, i-a spus presedintele chinez Xi Jinping premierului…

9 minute ago

Ciolacu merge sa-i lanseze pe Negoita si pe Simonis. Lansarea lui Negoita, intr-o sala care nu are aviz ISU

Premierul Marcel Ciolacu merge astazi sa participe la evenimentul de lansare a candidaturii lui Robert…

O oră ago

Olaf Scholz spune ca nu a mai vorbit cu Putin din decembrie 2022: „Atunci am stat la o masa foarte lunga”

Cancelarul german Olaf Scholz nu a mai vorbit cu presedintele rus Vladimir Putin din decembrie…

O oră ago

Brazilia, al treilea submarin construit cu ajutorul Frantei. Urmeaza un submarin cu propulsie nucleara – Video

Presedintele Emmanuel Macron si omologul sau brazilian, Luiz Inacio Lula da Silva, au sarbatorit miercuri…

7 minute ago