Piedone, aparat de TREI avocati impotriva victimelor #Colectiv. Ii pune pe raniti la PLATA

politica

Victimele de la Colectiv au facut marturii cutremuratoarea in timpul procesului in care cer anularea candidaturii. „Am fost profund afectat psihic de candidatura”, spunea unul dintre raniti. De cealalta parte, fostul primar al Sectorului 4 si-a trimis 3 avocati in instanta si le-a cerut judecatorilor ca victimele sa ii plateasca toate cheltuielile cu aparatorii.

Victimele incendiului de la Colectiv il considera responsabil pe fostul primar al sectorului 4 de tragedia produsa in 30 octombrie. Primele 10 plangeri au fost formulate de raniti si apropiati ai celor din clubul Colectiv. Contestatarii lui Cristian Popescu Piedone nu au venit la instanta cu avocati, ci au ales sa isi prezinte propriile drame.

„64 de morti si 150 de persoane mutilate pe viata in responsabilitatea dansului, dansul a semnat actul legal de functionare”, a declarat una dintre victimele de la Colectiv.

„Vom continua pe toate caile posibile pentru ca oamenii sa inteleaga ca calitatea domunului Piedone de primar in acele momente a fost decisiva pentru acest accident tragic. Vreme de doi ani cat am lucrat acolo, mi-a fost pusa viata in pericol in forma continuata prin acea autorizatie primita de club prin semnatura domnului Piedone”, a spus unul dintre angajatii clubului Colectiv.

Ranitii din Colectiv s-au revoltat cand au auzit ca Piedone le-a cerut sa achite cheltuielile de judecata.

„As aduce aminte si de intampinarea pe care au depus-o avocatii dansului prin care ni se cer platirea unor cheltuieli de judecata, nu stiu cum sa cataloghez lucrul asta”, a declarat o alta victima de la Colectiv.

„Este optiunea dansilor sa nu plateasca, noi ne-am exprimat punctul de vedere in sensul ca daca vom considera ulterior si nu este o decizie luata in acest sens vom aborda aceasta chestiune pe cale separata”, a spus unul dintre avocatii lui Piedone.

Procurorul de sedinta a cerut mentinerea lui Piedone in cursa electorala, insa a mentionat ca revolta cetatenilor este justificata. Dar, din pacate, candidatii la functii publice nu au obligatia sa aiba o buna reputatie, asa cum sunt obligati magistratii.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: