Piedone asteapta sa TREACA protestele: „Voi reveni in forta, pe CAI MARI”

news

Fortat sa demisioneze, Cristian Popescu Piedone, unul dintre principalii responsabili de tragedia de la Colectiv, promite ca va reveni „pe cai mari”.

In ultima sedinta pe care a tinut-o miercuri, 4 noiembrie, la ora 13, dupa anuntul privind demisia, primarul Piedone a avertizat ca s-ar putea intoarce in fruntea Sectorului 4 al Capitalei.

„Va informez si pe aceasta cale ca acest gest (demisia – n.n.) va fi ca un exercitiu pentru mine. Daca procurorii ma vor gasi vinovat, voi raspunde, iar daca nu, ma voi intoarce! Voi reveni in forta, pe cai mari, in 2016, si voi candida din nou pentru functia de primar!”, le-a spus Piedone directorilor din Primaria Sectorului 4, potrivit unor surse citate de cetateanul.net.

Primarul Piedone si-a anuntat demisia in urma cu doua zile. „Sunt si eu tata si ma doare sufletul cand ma gandesc la durerea celor care sunt nevoiti acum sa-si ingroape copiii sau sa tremure langa patul de spital, sperand ca ei sa se faca bine. (…) Vreau sa imi exprim parerea de rau pentru reactiile din primele clipe de dupa tragedie”, a declarat Piedone intr-un comunicat de presa.

Anterior, el a sustinut vehement ca nu are nimic sa-si reproseze in privinta acordarii autorizatiei de functionare pentru Colectiv.

Intre timp, DNA a anuntat ca face cercetari pentru abuz in serviciu cu privire la modul de emitere a autorizatiei de functionare pentru clubul Colectiv de catre Primaria Sectorului 4, dosarul fiind constituit in urma datelor obtinute de anchetatori, ce vizeaza functionari si primarul, potrivit unor surse judiciare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: