Piedone, atac dur la medicul Cirstoiu: „Ei isi lasa deoparte pantofii de lux si coboara in bascheti, dar nu sunt din decorul asta!”

politica

Piedone, Catalin Cirstoiu, bascheti, dai in fabrici si uzine, pantofi de lux, primarie

Aflat in plina campanie de strangere de semnaturi la masuta, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a avut o reactie acida fata de actiunile de PR desfasurate in ultimele zile de contracandidatul sau, medicul Catalin Cirstoiu, in metroul bucurestean.

El s-a declarat bucuros ca adversarii sai, mult mai bine plasati intelectual, il ataca:  „Ma consider usor fericit, nu e o jignire pentru mine. Ei jignesc acel electorat pe care ei nu l-au bagat in seama. Cei multi care coboara doar in timpul campaniei electorale. Isi lasa pantofii de lux si coboara in bascheti, dar nu sunt din decorul asta”, a declarat Piedone pentru Romania TV.

„Baschetii aia sunt de la Sumudica, ii dau jos si-i pun ca breloc la usa Primariei. Daca stateam doar la masuta roz, sectoarele 4 si 5 nu aratau ca acum. Sunt realizari, nu promisiuni”, a spus candidatul PUSL la Primaria Capitalei.

Cristian Popescu a spus ca adversarii sai au uitat de cei din clasa saraca a societatii si acum, in campanie electorala, pretind ca se amesteca cu poporul.

„Eu cred ca domnul Cirstoiu n-a mai mancat un mic… doar de poza, a inghitit asa. Si pe capota masinii. Eu de acolo provin, sunt din flimul ala. Altii nu sunt din filme. Din pacate pentru ei a venit vremea in care vor da socoteala celor multi si asta se va vedea pe 9 iunie. Sa ma jigneasca, sa ma faca in toate felurile, ii rog chiar, pentru ca spuneam eu, nu vreau sa dau un citat din timpul lui Ceausescu, dai in mine, dai in fabrici si uzine”, a spus primarul Sectorului 5.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: