„Piedone pierde in mod cert Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90%, si iese din politica” – fost ministru PSD

politica

Piedone la BEM

Miron Mitrea, fost ministru PSD, sustine ca Cristian Popescu Piedone nu are nicio sansa sa castige Primaria Capitalei si, mai mult de atat, va pierde si Primaria Sector 5, unde l-a trimis pe fiul lui sa candideze.

„Cristi Popescu a fost surprins de intrarea in joc a lui Gabriela Firea si Sebastian Burduja si nu mai reuseste sa isi calibreze campania. Erau tot felul de discutii inainte de a intra Gabi in joc.

Il stiu de mult pe Cristi Piedone, dar acum este dezechilibrat, fiindca este constient ca si-a pierdut campania. Cred ca este o greseala, pentru ca nu face decat sa ajunga jos in sondaje.

Azi, Piedone, care inainte de intrarea lui Firea si Burduja, se batea cu Nicusor Dan, cred ca se va lupta abia pentru locul 3. Se vede ca e este frustrat. Jurnalistii nu sunt intotdeauna comozi, uneori sunt obraznici. Dar asta e meseria lor, daca tu nu intelegi ca acel om nu are nimic cu tine, e grav. Jurnalistii trebuie sa scoata informatii de la politicieni, pentru ca asta este meseria lor.

Daca nu ai stomac pentru asa ceva, nu stiu daca rezisti in politica. El, totusi, are stomac de politician, dar nu se vede decat pe locul 4, iar asta l-a frustrat. Daca a ajuns sa il bage si pe baiatul sau in joc, este o tampenie sa dai un jurnalist in judecata ca te-a bruscat, tu, care umblai cu 50 de gealati dupa tine.

Isi mananca sansele si la Sectorul 5. Pierde in mod cert Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90% si iese din politica. Am mai vazut cazuri ca acesta. Piedone a avut o campanie buna, insa atunci cand a intrat Firea n-a inteles ca ar fi trebuit sa se retraga”, a declarat Miron Mitrea la Realitatea Plus.

Piedone a lansat, un urma cu doua zile, un atac neasteptat si la adresa Gabrielei Firea.

„2016 – 2020 Gabriela Firea Pandele a promis un Bucuresti prosper, caldura, apa calda, trafic rutier decent! A facut 20 de companii, a cheltuit banii, a indatorat Bucurestiul si a plecat! 2020 – 2024 Nicusor Dan a promis un Bucuresti modern, caldura, apa calda, trafic rutier suportabil! A desfiintat cateva companii municipale, a cheltuit banii, a abandonat Bucurestiul si l-a indatorat mai mult ca Firea! Nu le-a ajuns! Mai vor inca 4 ani de experimente! Nu-i lasa!”, a scris Piedone pe pagina sa de Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: