Piedone se baga peste Firea la Primaria Capitalei, s-a intalnit cu Ciolacu. Conflict in partidul lui Voiculescu si in PSD

politica

Gabriela Firea, Marcel Ciolacu, Machiavelli, duplicitar, PSD, candidatura, directoare de campanie

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, si-a anuntat marti intentia de a candida la Primaria Generala a Capitalei. Piedone s-a intalnit cu Marcel Ciolacu si cu  liderii PSD la Parlament pentru a obtine sprijinul acestui partid. Reamintim ca Gabriela Firea inca insista sa obtina candidatura din partea PSD pentru Primaria Capitalei.

Piedone le-a spus liderilor PSD ca este dispus sa candideze la Primaria Capitalei din partea PUSL si sustinut de PSD.

Dupa intalnirea cu Ciolacu, in biroul lui Alfred Simonis, Piedone le-a spus jurnalistilor ca nu are de gand sa o sustina pe Firea.

„Electoratul ei se invarte la 10-12% dar e si cu daca aduni electoratul PSD-ului si al PNL-ului. Cu tot respectul pentru Firea, eu nu pot sa ma aliniez in a o sustine pentru ca, de obicei, orice cal devine gloaba”, a spus Piedone.

„Daca nu se intelege actuala coalitie pentru un profil de primar, incerc si asta, sa candidez la Primaria Generala. Daca nu se inteleg, o sa incerc sa trag la poarta si la Primaria Capitalei”, a declarat ulterior Piedone la conferinta Romania Responsabila, conform unor surse aktual24.ro.

Piedone este membru al partidului lui Dan Voiculescu, PUSL. De asemenea, PUSL a anuntat deja ca o sustine pe Gabriela Firea la Primaria Capitalei.

Conducerea PSD a evitat pana acum sa confirme ca Gabriela Firea ramane candidatul PSD la Primaria Capitalei. Marcel Ciolacu s-a limitat sa afirme public va Firea „si-a asumat candidatura”. Tot mai iritata, Firea sia- programat recent mai multe aparitii televizate in care s-a plans ca partidul amana sa o desemneze oficial si ca ea este acum doar „candidat la candidatura”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: