Pieleanu a aflat ce functie va primi Grindeanu din partea lui Dragnea: „Au spus: nu-l lasam pe strada, ii dam o functie bine platita si linistita”

news

Sociologul Marius Pieleanu, unul dintre analistii apropiati de conducerea PSD, a anuntat, miercuri, ca fostul premier, Sorin Grindeanu, va primi o functie de consul. „Deocamdata nu se stie in ce tara”, a spus Pieleanu.

Sorin Grindeanu va pleca consul, din informatiile pe care le am. Asta este intentia conducerii partidului, ceea ce nu este un lucru rau”, a declarat Pieleanu.

Sociologul a explicat ca, astfel, Liviu Dragnea va avea numai de castigat.

„Miza pentru PSD este simpla, este vorba de organizatia Timis, si de parlamentarii de acolo care ar putea vota in favoarea unei motiuni de cenzura. Este vorba si despre un exercitiu de forta pe care presedintele Dragnea il face pentru a inchide si acest focar”, a mai spus Pieleanu.

Marius Pieleanu a explicat apoi pe sleau cum gandesc liderii PSD in privinta lui Grindeanu: „Nu-l lasam pe strada, ii dam o functie de consul bine platita si linistita”.

Mai multe surse politice au anuntat, marti, ca Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu au avut o intalnire secreta, seful PSD dorind sa il determine pe fostul premier sa nu plece in viitorul partid al lui Victor Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: