Pieleanu anunta PSD ca i-a gasit cel mai bun candidat la Presedintie, care sa-l bata pe Iohannis: „Are sanse sa rupa voturi din centru-dreapta”

politica

Sociologul Marius Pieleanu a delarat, joi, la Antena 3 ca singurul politician care in acest moment are posibilitatea de a-l invinge pe Klaus Iohannis la urmatoarele alegeri prezidentiale este Calin Popescu Tariceanu. Insa, acesta va trebui sa fie sustinut si de PSD.

„Sansa PSD este de a spijini un candidat care nu este neaparat din PSD. Tariceanu are posibilitatea de a rupe voturi din centru-dreapta. Pana acum, candidatii PSD nu au reusit sa treaca de 47-48%”, a aratat Pieleanu.

Singurul impediment pentru transpunerea in realitate a acestui scenariu este „orgoliul organizational”, PSD nu isi permite sa nu aiba candidat, a precizat Pieleanu.

Posibilitatea ca Tariceanu sa candideze la Presedintie cu sustinerea PSD a fsot evocata recent si de Victor Ponta. Acesta l-a acuzat pe Liviu Dragnea ca saboteaza sansa lui Tariceanu prin impunerea unui candidat al PSD fara sanse reale.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: