Pieleanu atinge o noua culme a pupincurismului: „Astazi, s-a nascut un nou lider important al PSD”

politica

Marius Pieleanu a declarat, miercuri, la Antena 3 ca discursul Vioricai Dancila din Parlamentul European arata ca „astazi, s-a nascut un nou lider important al PSD”.

„Astazi, s-a nascut un nou lider important al PSD: in numele Vioricai Dancila. PSD are de ales, astazi, intre Liviu Dragnea, care este presedintele incontestabil, cu cea mai mare forta, insa, pe langa domnia sa, a aparut, alaturi de doamna Firea, si doamna Viorica Dancila”, a spus Pieleanu.

„Am sentimentul ca cetatean ca ne entuziasmam in exces fata de un act care ar trebui sa fie de normalitate din partea politicienilor, a diplomatilor romani si asa mai departe. Pana la urma, Viorica Dancila a spus adevarul. Adevarul este pur si simplu, el nu poate decat sa fie. As vrea sa mearga pe drumul acesta. Si, dincolo de normalitate, sa avem excese din partea premierului Romaniei sau din partea viitorilor premieri ai Romaniei, excese de patriotism”, a continuat Pieleanu.

El a adaugat ca se simte „umilit” de modul in care ii trateaza „marile puteri” pe romani.

„Eu, ca cetatean, ma simt umilit, strivit de tratamentul incontestabil al marilor puteri europene, de indoctrinarea cu false valori, care nu sunt ale Occidentului, sunt ale unor anumite grupuri de interese. Un pic de respect din partea lor cred ca am merita”, a mai spus Pieleanu.

Casa de sondaje ale lui Marius Pieleanu are numeroase contracte cu institutii guvernamentale si cu primarii conduse de reprezentanti ai PSD. Printre institutiile care se bucura de serviciile firmei lui se numara Ministerul Mediului, Administratia Domeniului Public Sector 1 si Primaria Sectorului 5.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: