Pieleanu, conflict cu un bodyguard: „A vrut sa ma dea afara”. Foarte nervos, el o ataca pe Sevil Shhaideh

news

Sociologul PSD Mariu Pieleanu se plange ca a fost la un pas de a fi dat afara de un bodyguard din sediul Agentiei pentru Cadastru. Nervos, el o ataca pe ministrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh.

”Ca sa desfiintez un fost WC, din scanduri, fara apa sau curent electric… o cosmelie din fundul curtii, aveam nevoie de plan cadastral. M-am dus acum o saptamana si am depus o cerere, platind 40 de lei si inca 40 pentru a doua plansa. Am stat doua ore la coada sa depun cererea. Am asteptat 7 zile, m-am intors la Romexpo, unde se afla Agentia pentru cadastru, din subordinea Ministerului Dezvoltarii. Alta coada de doua ore. Scandal, inghesuiala.

Cand am intrebat de ce suntem tinuti la coada a intervenit un bodigard, sa ma dea afara. Atunci am observat ca numarul bodigarzilor angajati de Agentie sa o pazeasca este mai mare decat al functionarilor de la ghisee. Am stat, deci, 4 ore la coada pentru doua foi A4, a caror printare a durat 30 de secunde.

Atentie: vorbim despre o fabrica de bani, acest cadastru, care se autofinanteaza, incaseaza 80 de lei pentru doua printuri. In plus, a consumat milioane de euro, de la Ministerul lui Sevil Shaideh, pentru eficientizarea activitatii. Pe ce s-au dus banii? Ce a facut guvernul pentru reducerea birocratiei?

Evident, o parte din vina o are si conducerea institutiei: am observat ca nu separa cozile. La acelasi ghiseu stau si eu, care am de demolat un WC din scanduri, si cadastristul cu 50 de dosare grele. Eu astept 4 ore, pentru un act care este eliberat in 30 de secunde. El lucreaza, face profit, eu pierd timpul in care ar trebui sa produc bani din care Sevil Shhaideh sa plateasca lefurile celor de la Cadastru. Am vrut sa vorbesc cu directorul, sa-i spun ca nu e normal ca oamenii obisnuiti sa stea la acelasi ghiseu cu profesionistii. Mi s-a spus sa las cerere pentru a discuta cu directorul, la Registratura si voi primi raspuns, cand poate sa ma primeasca, in 30 de zile.

O intreaba cetateanul Marius Pieleanu pe dna Shhaideh, daca ea crede ca va dezvolta ceva in Romania cu astfel de institutii, pe care le pastoreste? Sa nu credeti ca e vorba doar despre nepasarea functionarilor. Este vorba si despre spaga, despre asa numita mica coruptie, despre cafeaua sau ciocolata data functionarului, ca sa te rezolve, sa nu pierzi o zi de munca, sau despre alte aranjamente cu cei care au multe dosare de rezolvat si vor sa intre prin fata, sa nu stea la rand”, a declarat Marius Pieleanu pentru DC News.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: