Pieleanu, explicatie de tot rasul privind aparitia numelui sau in „Valiza din Teleorman”. Slugile lui Dragnea au intrat in panica

news

Sociologul Marius Pieleanu sustine ca aparitia numelui sau intr-o agenda de telefon care a fost gasit in valiza din Teleorman nu are legatura cu persoana sa. „Numele Pieleanu e extrem de frecvent in Teleorman”, a declarat sociologul PSD la Realitatea TV.

Rise Project a anuntat ca in valiza gasita in Teleorman se afla si o „agenda cu 980 de numere de telefon stranse in ultimii ani: ‘Basescu’, ‘Hrebe’, ‘Dancila’, ‘Banicioiu’, ‘Pieleanu’ sau … ‘L I V I U’, scris cu spatii intre litere”.

Pieleanu a declarat, duminica, la Realitatea TV ca nu ar fi vorba despre el.

„Doua chestiuni: 1. Numele Pieleanu e extrem de frecvent in Teleorman, nu inseamna ca daca e asociat numele meu, numarul e al meu. 2. Eu nu stiu cine este domnul Pitis (fostul director Tel Drum), nu am vorbit in viata mea cu domnia sa. Eu eram acolo de 32 de ani, domnia sa nu, deci nu stiu cine este. Eu cred ca e totusi o confuzie, s-ar putea ca numarul sa fie asociat numelui”, a sustinu Marius Pieleanu la Realitatea TV.

In valiza se aflau si cateva medii de stocare: un hard disk, dar si o tableta care i-ar fi apartinut directorului general Tel Drum, Petre Pitis, mana dreapta a lui Dragnea. Dispozitivul ar contine peste 1.000 de fotografii din excursii exotice, intamplari din firma si momente de familie.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: