Pieleanu si Chirieac fac eforturi sa il intoxice pe Klaus Iohannis: „Nu va intra in turul doi”. Argumente de rasul curcilor: „Plesoianu ii va lua din voturi”

analize

Analistul Bogdan Chirieac tine in continuare sa sustina ca Iohannis nu va intra in turul doi al prezidentialelor. El sustine ca voturile de pe partea dreapta vor fi faramitate intrucat vor candida la Presedintie si Laura Codruta Kovesi si Liviu Plesoianu.

”Fiindca a tacut prea mult presedintele, de prea multa vreme nu s-a implicat in viata Romaniei. Daca s-a implicat, a facut-o de partea unei minoritati vocale, care nu reprezinta, nici pe departe, vointa poporului. Profesorul Pieleanu probabil ca are si date. Spune ca de parte stanga va intra PSD-ul, iar pe partea dreapta va fi o mare inghesuiala si se va putea intra cu 15 – 18%. Deci va fi presedintele Iohannis, Ciolos, doamna Kovesi, Liviu Plesoianu, care e de stanga, dar e foarte apropiat de tineri si are foarte mare impact pe retelele sociale si sa vedem ce mai iese pana atunci. Lumea mai uita de Ciolos si dezastrul guvernarii sale si, in orice caz, au acest refuz fata de Klaus Iohannis. Daca va dori sa candideze, mi-e teama ca nu va intra in turul doi”, a declarat Bogdan Chirieac, miercuri, la Antena 3.

Pieleanu, scenariu despre Iohannis la prezidentiale

Sociologul Marius Pieleanu, directorul Avangarde, afirmase deja, tot la Antena 3, ca Iohannis nu are sanse sa intre in turul doi al alegerilor prezidentiale.

”Exista discutia daca domnul Klaus Iohannis ar avea sanse sa treaca in turul doi. In momentul in care vorbim, PNL nu va aduna mai mult de 1,5 milioane de voturi, ceea ce nu-l poate duce in turul doi pe Klaus Iohannis, in conditiile in care dreapta e mai fracturata. In al doilea tur, il vom vedea pe dl Liviu Dragnea. In turul al doilea, voturile lui Dragnea vor merge spre Tariceanu si invers. Nu avem niciun motiv sa credem contrariul. Putem spune acum doar ca sansele stangii romanesti sunt foarte mari”, a sustinut Pieleanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: