Pieleanu si-a sapat singur groapa. Spune ca Firea se afla pe ultimul loc in sondajele privind Presedintia. In urma cu un an era primul loc

politica

Gabriela Firea se claseaza pe ultimul loc in privinta sansele la Presedintie intr-un sondaj realizat de Avangarde la comanda filialei ALDE din Dolj. Acelasi Avangarde, institut patronat de Marius Pieleanu, o clasa pe Firea in urma cu un an pe primul loc in topul prezidentiabililor.

Potrivit unui sondaj realizat in perioada 1-19 martie, de Avangarde, la comanda ALDE Dolj, cu privire la intentia de vot in perspectiva alegerilor prezidentiale din 2019, Calin Popescu Tariceanu a fost creditat de 48% dintre cei chestionati, fata de 8%, cat a primit Liviu Dragnea (fiind vorba de cei care cred ca e nevoie de un candidat comun al PSD si ALDE).

Cetatenii intervievati au fost intrebati daca, din punctul lor de vedere, ALDE si PSD ar trebui sa aiba un candidat unic la prezidentialele de anul viitor. Rezultatele au fost urmatoarele: 39% – nu ma intereseaza; 25% – candidati separati; 22% – candidat unic; 12% – nu pot aprecia; 2% – nu raspund. Cei care au optat pentru un candidat unic au fost intrebati cine ar trebui sa fie acesta. Iata rezultatele: Calin Popescu Tariceanu – 48%; Liviu Dragnea – 8%; Gabriela Firea – 2%, altul – 2%; nu stiu/nu raspund – 40%, scrie Gazeta de Sud.

Sondajul a fost realizat pe un esantion de 1.000 de persoane, iar intrebarile au fost adresate telefonic.

In urma cu un an, Avangarde a dat publicitatii un sondaj in care o clasa pe Firea pe prima sansa la Presedintie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: