„Piesa de teatru, circ ieftin”. Mihai Tudose ii da de gol, Dragnea si Dancila NU s-au certat. Ce urmareste seful PSD

politica

Mihai Tudose, fost premier PSD, afirma ca nu exista niciun conflict intre Liviu Dragnea si Viorica Dancila, neintelegerile dintre acestia fiind de fapt o „piesa de teatru” regizata de seful PSD.

„Dar nu cred in asa ceva. Asta este un circ ieftin. Nu stiu daca doamna Dancila e constienta ca joaca in piesa asta de teatru“, a declarat Tudose, joi, la Adevarul Live.

Fostul premier a mai spus ca Dragnea vrea sa o umanizeze pe Viorica Dancila.

„O umanizeaza. Ca daca vezi doamne unii din PSD nemultumiti de Dragnea, atunci vezi ca zic ‘da, dar avem dialog cu Guvernul. Totusi e important Guvernul iar Vasilica a inceput sa…’. Ca sa nu piarda puterea. O umanizeaza pe Dancila sa nu cumva sa i se intample ceva in Parlament“, a adaugat Tudose.

„Exact, pentru asta. Aia care tin cu el sa tina cu el, iar aia care tin cu ea sa tina cu ea. Dupa cum am spus, sunt doua tabere acolo. Tabara lui Dragnea si tabara lui Dancila. Problema e ca Dancila e in tabara lui Dragnea si cu asta basta. Ea este foarte puternica pana ce e chemata la ordin. In momentul ala s-a inchis, s-a topit“, a subliniat fostul premier.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: