„Pitecantrop in erectie”. CTP, cea mai buna descriere a lui Badulescu, omul lui Firea

analize

Cristian Tudor Popescu a avut un comentariu foarte taios, vineri seara, legat de imaginile cu Aurelian Badulescu, viceprimarul Capitalei, care incerca sa-l impiedice pe Nicusor Dan sa virbeasca.

„Filmul mi-a adus in minte imagini din Biologie, cu evolutia de la trilobiti si pesti placodermi pana la om. Trecerea de la maimutele antropoide la om se face printr-o veriga numita pitecantrop. Prin erectia maimutei in doua labe se ajunge la pitecantrop, apoi la om. Uitandu-ma la ecran, vad o expunere a pitecantropului in erectie, in stanga (unde se afla Aurelian Badulescu – n.r.) si, totusi, a lui homo sapiens in partea dreapta (unde se afla Nicusor Dan – n.r.).

Azi dl Nicusor Dan a avut noroc. Dl Badulescu a reusit sa se adreseze exclusiv celor din specia lui, pitecantropii din Bucuresti. Oamenii de bun simt, care poate nici n-ar merge la vot acum, cred ca se vor duce la vot, pentru a sanctiona astfel de atitudini. (…) Nicusor Dan fost relansat, daca nu se ducea dl Badulescu, nu vorbea nimeni de conferinta lui”, a spus CTP la Digi24.

Intrebat daca Aurelian Badulescu a fost trimis de Gabriela Firea, CTP a spus ca Badulescu are exact acelasi comportament ca primarul Capitalei.

”Doamna Firea nu avea nevoie sa il trimita pe domnul Aurelian Badulescu, pentru ca domnul Aurelian Badulescu este doamna Firea rasa in cap! S-a comportat exact asa cum se comporta doamna Firea, cu acelasi mahalagism pana la cer, cu insulte, acuzatii, tipete, exact stilul, tupeu maxim. Exact cum face doamna Firea. Nu e nici o deosebire intre cei doi”, a mai spus CTP.

„Ramane de vazut ce atitudine va adopta dna Firea. Dl Badulescu a setat confruntarea la nivelul asta, de badaranie, dna Firea n-a zis nimic. Ce va face acum? Va fi un Aurelian Badulescu cu plete blonde sau o sa incerce o abordare mai soft, despre ce are de gand sa construiasca? Intr-un fel, acum e silita de acest eveniment sa-si stabileasca clar strategia”, a concluzionat CTP.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: