Pizza Hut incearca sa doboare recordul pentru cea mai mare pizza din lume

life

Cand Pizza Hut a decis sa reintroduca in meniu pizza „New Yorker” mare, cu branza si pepperoni, cu felii care pot fi mancate din mers in adevaratul stil Manhattan, compania a vrut sa o faca in stil mare. Ideea lor? Au mutat New York la Los Angeles, informeaza CNN.

Mai exact, Centrul de Conventii din Los Angeles, al carui spatiu ar fi suficient de mare pentru a gazdui o pizza de 3.809 de metri patrati care ar dobori recordul mondial Guinness pentru cea mai mare pizza din lume.

Pentru a finaliza sarcina, lucratorii au asezat mai intai straturi de aluat, apoi sosul de rosii, si la urma toppingurile. Odata ce totul este asezat, lampile enorme coc pizza.

In total la pregatirea pizzei uriase au fost folosite 6.193 de kilograme de aluat, 2.245 de litri de sos de rosii, aproape 4.000 de kilograme de branza si aproximativ 630.496 de bucati de pepperoni.

Presedintele Pizza Hut, David Graves, a declarat pentru Reuters ca pizza nu va fi aruncata. De indata ce va fi gata si omologata de Cartea Recordurilor, cele 68.000 de felii ale sale vor fi donate bancilor alimentare locale.

„Am fost primii care au livrat o pizza. Suntem primii care primim o comanda prin internet” a spus Graves. „Intotdeauna am facut lucruri importante si interesante. Asadar, doborarea recordului mondial pentru cea mai mare pizza din lume a parut a fi lucrul corect de facut pentru a sarbatori aducerea inapoi a celei mai mari pizza de la noi”, a spus Graves.

Recordul Guinness anterior pentru cea mai mare pizza din lume a fost stabilit in 2012 de un grup de bucatari italieni. Pizza lor avea 1.261,65 metri patrati, era fara gluten si i s-a dat numele Ottavia.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: