„Placuta suedeza” a ajuns la Rares Bogdan: „Esti mincinos”. Reactia PNL-istului: „Daca asta cred despre mine, nu vreau sa vorbesc cu ei”

politica

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a fost asteptat in fata sediului PNL de protestatarul Marian Morosanu „Ceausescu” care a tinut sa-i transmita ca „foarte multi romani mi-au spus sa iti urez placuta suedeza”.

Rares Bogdan a coborat dintr-o limuzina cu sofer sa stea de vorba cu protestatarul, pe care il cunostea din perioada amplelor proteste din Piata Victorie. A avut insa o mare surpriza.

Protestatar: Foarte multi romani mi-au spus sa iti urez placuta suedeza

Rares Bogdan: De ce?

Protestatar: Pentru ca esti mincinos…

Rares Bogdan: De ce?

Protestatar: Mincinos, jigodie…

Rares Bogdan: Bine, atunci transmite-le urmatoarele: daca asta considera despre mine nici nu vorbesc cu ei. Daca asta cred, nu vreau sa vorbesc cu ei

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a anuntat joi la Realitatea Plus ca USR nu este invitat sa faca parte din Guvernul Ciuca pentru ca trebuie sa treaca printr-o „perioada de penitenta”.

„Guvernul e unul minoritar. E o hotarare pe care PNL a luat-o. Am spus clar ca in cazul in care USR va da jos Guvernul Citu, atunci sansele de a reface o colaborare cu domniile lor… USR va trebui sa petreaca o perioada de penitenta, iar dupa perioada de penitenta putem sa rediscutam. Noi nu putem continua din 3 in 3 luni cu crize politice generate de lipsa domniilor lor de experienta”, a sustinut Rares Bogdan.

Cu toate acestea, Bogdan le-a cerut liderilor USR sa sustina din Parlament Guvernul PNL al lui Ciuca.

„Eu sper in primul rand ca cei din USR sa se dovedeasca responsabili si sa inteleaga necesitatea unui Guvern dupa ce au aruncat tara in criza alaturi de AUR. (…) Noi speram sa fie responsabili si sa voteze Guvernul condus de domnul general Ciuca. E obligatoriu sa oferim stabilitate acestei tari”, a mai spus Bogdan.

Rares Bogdan a mai spus ca nominalizarea lui Ciuca i-a apartinut lui Citu, „nu a fost una primita in plic”.

„Florin Citu e un om matur, care priveste politica pe termen lung. Domnia sa a venit cu aceasta propunere, fiind o propunere care aduna o majoritate ceva mai usor. Propunerea nu a fost facuta de altcineva. Am vazut speculatii. Florin Citu a venit cu aceasta propunere, nu a fost una primita in plic.

Pur si simplu a analizat ca pentru urmatoarele 6 luni de zile un om ca Nicolae Ciuca va aduna foarte usor o majoritate si nu-l va putea nimeni considera mult prea politic pentru a i se opune. Daca parlamentarii USR nu vor vota Guvernul Ciuca, atunci vor arata ca domniile lor nu gandesc decat politicianist si nu le pasa deloc de aceasta tara”, a mai spus Rares Bogdan.

Mai mult despre:

Comentarii: