Plagiatorul Ponta sare in apararea plagiatorului Pandele. Atac murdar la adresa ministrului Educatiei

politica

Victor Ponta, al carui titlu de doctor i-a fost retras pentru ca a plagiat, sare in apararea lui Florentin Pandele, dupa ce o comisie de specialitate a CNATDCU s stabilit ca si acesta a plagiat. 

Ponta a sarit sa il atace pe ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, despre care subliniaza ca a fost informator al Securitatii, desi nu exista nicio dovada in acest sens.

„Ministrul tehnocrat Mircea Dumitru (sau cum il stiu „prietenii” tovarasul Negulescu din dosarul R 79832 ) a mai executat doi „dusmani ai Poporului” ! Oare cand au dat decizia au folosit softul lui Mugur Ciuvica?
O sa vedeti insa ca tovarasul Negulescu e disciplinat si stie sa dea si verdict de „neplagiat” atunci cand trebuie – mai ales cand o sa vina propunerea de la Rectorul Universitatii de Vest din Timisoara celebrul deja Domn Marilen Pirtea ( care a primit locul 1 pe lista PNL la Camera Deputatilor, ca tot e „apolitic)! Faceti pariu?”, a scris Ponta pe Facebook.

Comisiile de specialitate din Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) au dat verdicte de plagiat „masiv” atat in cazul tezei de doctorat a lui Petre Toba, fost ministru de Interne, cat si in cazul primarului din Voluntari Florentin Pandele.

In cazul primarului din Voluntari, Florentin Pandele, noua comisie a a decis ca teza „Romania si noile provocari generate de integrarea europeana”, sustinuta in 2008 la aceeasi Universitate Nationala de Aparare ”Carol I”, e vorba despre „o situatie clara de plagiat clar si masiv”. Si in acest caz, comisia de specialitate a propus retragerea titlului de doctor in stiinte militare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: