Plan DIABOLIC al rusilor pentru a DISTRUGE Statele Unite. Cum vor sa ATACE

externe

Un proeminent om de stiinta rus a dezvaluit ce plan se pune la cale la Moscova pentru distrugerea Statelor Unite in eventualitatea unui conflict. Rusia ar putea ataca SUA in doua regiuni strategice.

Presedintele Academiei pentru Probleme Geopolitice din Rusia, Konstantin Sivkov, a publicat un articol in care arata ce ar putea face Moscova daca NATO va continua sa provoace Rusia. Printre optiunile pe care Rusia le-ar avea la indemana pentru „distrugerea completa a dusmanului” s-ar afla si lansarea unui atac nuclear asupra vulcanului Yellowstone, din statul american Wyoming, sau asupra Faliei San Adreas, sustine Sivkov, citat de gandul.info.

In ultimii 2,3 milioane de ani, Yellowstone a erupt violent de trei ori, acoperind partea de nord a Americii cu cenusa. Cum oamenii de stiinta sunt de parere ca vulcanul ar putea erupe din nou intr-un viitor apropiat, un atac al rusilor asupra ar putea fi factorul declansator, mai crede Konstantin Sivkov.

„Consecintele ar fi catastrofale pentru Statele Unite, o tara ar disparea pur si simplu”, a scris Sivkov.

Efectele ar fi similare si in ceea ce priveste atacarea Faliei San Adreas, ce se intinde de-a lungul coastei statului California.

„Detonarea unei bombe nucleare in zona respectiva ar putea conduce la aparitia unor fenomene catastrofale, precum un tsunami care ar distruge complet infrastructura Statelor Unite”, a mai afirmat Konstantin Sivkov in materialul sau.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: