„Plangeau si reflectoarele”. O noua emisiune penibila cu Gadea, caz DNA din 2012 pus in carca lui Iohannis

news

Mihai Gadea i-a acuzat pe „procurorii lui Kovesi” de abuzuri abominabile intr-o noua emisiune in care a invitat-o pe o „victima” a DNA, afacerista Nela Secara din Oradea. Insa faptele relatate de aceasta au avut loc in 2012, cand sef al DNA era Daniel Morar, actual judecator CCR si unul dintre cei care au votat in favoarea Coalitiei PSD-ALDE pe numeroase sesizari.

„Uluitor cum poate manipula Antena 3. Au adus-o pe o fosta inculpata Nela Secara din Oradea, cu lacrimi in studio, de plangea si Gadea, plangea si fata lui Gadea, plangeau si reflectoarele, ca sa dovedeasca abuzurile nemarginite ale procurorilor lui Kovesi de la DNA Oradea. Doar ca, acest caz, abuz sau nu, este din 2012, adica din epoca Morar, nu Kovesi. Atunci a fost arestata femeia.

P.S. Plange si Alice Draghici. Doar lui Abraham nu-i iese. Iohannis trebuie sa-si ceara scuze pentru arestarea din 2012!”, a relatat ironic jurnalista Ioana Ene Dogioiu pe Facebook.

Nela Secara, o femeie de afaceri din Oradea, a povestit in lacrimi, joi, la „Sinteza zilei” cum a fost „vanata” de procurorii DNA.

„Nu aveam niciun dosar penal, aveam firma din 2003, am participat la multe targuri internationale cu firma, am fost in topurile celor mai mari firme din Romania si, la urma am fost cea mai mare infractoare. Mi-au facut aceste dosare, mi le-au confectionat, pentru ca nu poti sa spui ca tu ai cumparat ceva si ai facut evaziune cand ai vandut mai departe. Eu am exportat acele posete, aveam angajati care lucrau la mine. Cum sa spui ca eu am facut evaziune?”, a spus Nela Secara.

„Am fost arestata pentru evaziune fiscala, dupa aceea am fost eliberata pe cautiune (1,5 miliarde – nu se auzise pana atunci de o cautiune asa de mare). Desi aveam bani in firma, eu creditasem societatea si aveam dreptul sa imi rambursez, sotului meu i-a fost frica sa nu-l ia si pe el ca ia banii firmei si i-a dat telefon ca de azi pe maine trebuia sa depuna banii. A sunat in Austria la cumnata mea si a luat un credit si a trimis banii.

Am fost eliberata pe cautiune, dupa care s-a facut acest denunt de doamna Bora. Mi s-a fabricat al doilea dosar de talharie”, a mai relatat Nela Secara.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: