Plangere la Politie impotriva lui Tudor Chirila. Conflict pe motive politice, un barbat sustine ca a fost lovit de artist

news

Antena 3 sustine ca Tudor Chirila ar fi fost implicat, miercuri, intr-o bataie. La o sectie de politie din Bucuresti a fost depusa o plangere impotriva lui Chirila, un barbat sustinand ca a fost lovit de artist in urma unor divergente pe teme politice.

„Astazi, in jurul orei 11.00, prin apel 112, Sectia 1 Politia a fost sesizata de catre un barbat cu privire la faptul ca a avut o divergenta, cu un alt barbat, pe care il cunoaste de mai mult timp. Persoana a reclamat ca a fost lovita. La fata locului s-a deplasat un echipaj de politie. Barbatul care a sesizat conflictul a refuzat sprijinul echipajului medical. Se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente”, sustin reprezentantii Politiei.

Tudor Chirila a oferit ulterior cateva explicatii.

„Am fost provocat in timp ce stateam la cafea. Tatal meu a fost facut securist. Am avut un conflict barbatesc cu un individ care m-a provocat timp de 10 minute. Nu mi se pare normal sa stau la o masa si sa fiu provocat si jignit”, a sous Chirila tot la Antena 3.

Mai mult despre:


Comentarii: