Plangere penala impotriva lui Codrin Stefanescu, dupa incidentele violente de la ICCJ: „A fost coordonatorul grupului de interlopi”

actualitate

Jurnalistul Malin Bot anunta ca a depus o plangere penala impotriva secretarului general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. El il face responsabil pe liderul PSD de violentele care au avut loc la Curtea Suprema in momentul in care Liviu Dragnea a parasit cladirea.

„Tocmai am iesit de la Sectia 6 unde am extins plangerea penala pentru lovirile de la Inalta Curte si asupra lui Codrin Stefanescu si Mario Rafael, seful lui de cabinet. Am aratat anchetatorilor imaginile de la fata locului si poze care dovedesc ca organizatorul si coordonatorul grupului de interlopi si persoane agresive a fost Codrin Stefanescu. Mario Rafael m-a bruscat, incercand sa ma impiedice sa ies din cladirea Inaltei Curti pentru a nu putea sa-i adresez intrebari lui Dragnea.

Am descris momentele in care Codrin Stefanescu mi-a adus injurii si a incercat sa provoace scandal in sediul ICCJ. Unul dintre suspecti a recunoscut ca m-a bruscat si azi am facut procedura de identificare dupa planse foto, dosarul va merge la Parchet. Am indicat expres anchetatorilor si situatia legata de camerele cu care a filmat Jandarmeria, astfel incat sa poata procurorul sa vada toate inregistrarile.

Asadar, toata propaganda de ieri cu Dragnea care a fost prezentat ca victima si presupusele plangeri impotriva protestului #rezist sau a mea sunt minciuni sfruntate. Eu am incredere ca sistemul judiciar va trata serios cazul si va da o solutie corecta si legala. In plan personal sunt determinat sa merg pana in panzele albe cu acesti derbedei”, a scris Malin Bot pe Facebook.

Iata cum s-a comportat Codrin Stefanescu in curtea ICCJ:

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: