Plan SADIC, ce a facut TERORISTUL din Munchen pentru a ucide cat mai multi COPII. Justificarea sa: „Am fost hartuit timp de sapte ani” – VIDEO

externe

Apar detalii despre tanarul terorist de origine iraniana din Munchen. Intr-un dialog pe care l-a avut cu un localnic, inainte de a declansa atacul, el a declarat ca „voi m-ati hartuit timp de sapte ani, iar acum a trebuit sa cumpar o arma ca sa va impusc”.

Criminalul de la Munchen este un cetatean german de origine iraniana, in varsta de numai 18 ani, care avea numele de David S. Tatal sau lucreaza ca sofer de taxi.

Potrivit Daily Mail, teroristul a conceput un plan sadic pentru a ucide cat mai multi copii. El a creat o pagina falsa de Facebook prin care anunta ca la McDonald’s ca avea oferte speciale pentru copii. In jurul orei 5.50 PM el a iesit cu un pistol din toaleta fast-food-ului si a inceput sa traga. Apoi a continuat sa ucida oameni in mall-ul Olimpia si pe strazile din jur.

Politia a confirmat ca mai multi „adolescenti” se numara printre victime, cativa „copii” fiind raniti.

O inregistrare video realizata cu tanarul terorist, aflat in  parcarea mall-ului, dupa ce a facut mai multe victime, sugereaza ca acesta avea probleme psihice.

Martor: – Ticalosule!
Atacator: – Din cauza voastra am fost hartuit timp de sapte ani!

Martor: – Cretinule! Nenorocitule!
Atacator: Si acum a trebuit sa cumpar o arma ca sa va omor!

Martor: – Cineva ar trebui sa iti taie capul, nenorocitule!
Atacator: Turci de rahat!

Martor: – Are o arma! Aduceti politia! Nenorocitule!
Atacator: Sunt german!

Martor: – Esti o mizerie, asta esti!
Atacator: Nu ma mai filma!

Martor: – Ce anume te face german?
Atacator: M-am nascut aici!

Martor: – Si ce daca?! Cu ce dracului te ocupi?
Atacator: – Apartin planului Hartz4! (set de masuri guvernamentale adoptate in vremea cancelarului Gerhard Schroeder, care au reglementat piata muncii din Germania n. red.) Am fost la terapie!

Martor: – Asa este, locul tau este la balamuc, nenorocitule!
Atacator: Nu am facut nimic! Taci naibii din gura!

Martor: Nenorocitule!

Bilantul atacului armat s-a stabilit la noua persoane ucise de adolescent, plus autorul care s-a sinucis. Pe de alta parte, 21 de persoane au fost ranite, dintre care trei in stare foarte grava, viata lor fiind in pericol, potrivit sefului politiei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: