Planul covidiotilor: „Hai sa ne intalnim pe 1 august si sa ne scuipam unii pe altii. Daca murim, asta e”. Reactiile: „Na, ca se intruneste CEX-ul PSD! Bravo ba, ca tot sunteti multi”

news

Un utilizator de Facebook din Valcea, care nu crede in existenta coronavirusului, a lansat un indemn pe reteaua sociala ca toti negationistii din oras sa se intalneasca in centru si sa se scuipe unii pe altii pentru a vedea daca se infecteaza cu adevarat. Reactiile sunt savuroase.

„Fac o propunere. Hai sa ne intalnim cu totii pe 1 august in centrul Valcei si sa ne pupam si sa ne scuipam unii pe altii, fara suparare, dupa 14 zile sa vedem rezultatul. Daca murim, asta e, daca nu avem nimic sa va ia dracu cu minciuna voastra”, a scris valceanul.

 

Mesajul a fost postat pe forumul Reddit Romania, starnind o multime de comentarii ironice. Iata doar cateva:

Na ca se intruneste CEXul PSD! Bravo ba, ca tot sunteti multi.

Ma ofer sa sponsorizez evenimentul. As da orice sa vad 2-3000 de oameni care stau si se scuipa pe fata unii pe altii la 30+grade ca sa ne invete o lectie

M-as indatora pe 5 generatii sa vad asa ceva

Propun sa strangem bani, sa inchiriem un elicopter si sa ii scuipam de sus.

Raman in istorie intr-adevar… Cei mai prosti oameni care au existat vreodata. Dar macar sunt curajosi, nu? Nu pot decat sa imi amintesc de geniul creator al duamnei Firea: „stiu ca ne credeti prosti, dar suntem multi”.

Dar ca sa fie siguri ca nu iau din alta parte sa stea 14 zile doar intre ei, eventual daca au fetisuri din astea pot sa se scuipe in continuare pe toata perioada. Recomand sa-i aduca si pe altii din restul tarii sa faca o treaba ca lumea nu de mantuiala.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: