Planul secret al Facebook de a DISTRUGE Google. Dezvaluiri din interior

news

Facebook intentioneaza sa ditsruga Google si sa devina a doua companie care valoreaza un triliard de dolari, anunta un businessman partener al retelei sociale.

Armando Biondi este cofondator la AdEspresso, partener al Facebook, si sustine ca are acces la anumite informartii care l-au dus la concluzia ca Google va fi usor-usor „ucis” de reteaua sociala.

Im primul rand, el porneste de la faptul ca smartphone-urile sunt tot mai prezente in viata omenilor de pe glob, chiar si in Africa avand  o crestere a vanzarilor tot mai mare. In SUA, peste 91% dintre cetateni au un astfel de telefon.

In al doilea rand, utilizatorii de telefoane folosesc foarte rar motoarele de cautare. Ei isi culeg informatiile de pe Facebook sau utilizeaza aplicatii dedicate. Este mult mai usor decat sa deschizi si sa tastezi ce cauti in Google.

cautari

In ce priveste veniturile din publicitate, Facebook a raportat cresteri uriase in trimestrul al treilea din 2014. 73% din venituri au venit de pe telefoanele mobile, fata de 59% in 2013.

In ce priveste numarul de vizualizari al videoclipurilor, Facebook este mult peste Youtube, produs al Google. Cifrele sunt impresionante. Ce a raportat Youtube ca numar de vizite in 10 ani, Facebook a reusit in doar un an (a avut patru miliarde de vizualizari in doar o zi).

Number-of-video-posts

Viitorul apartine social media, mai spune Biondi, care mai crede ca Facebook va ajunge in curand a doua mare companie care valoreaza un un triliard (o mie de miliarde) de dolari. In acest moment valoarea de piata este de 2/3 din cea a Google, dar are o crestere continua, de 25-33% pe an,  in timp ce Google stagneaza la 359 de miliarde, se mai arata pe Business Insider.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: