„Pleaca mizerabilul Tariceanu si vine mizerabilul Melescanu. Ce tara am ajuns”. USR, reactie dura dupa trocul PSD-Melescanu

politica

Senatorul USR Vlad Alexandrescu isi manifestat revolta fata de noul troc realizat de PSD penrtu a-si pastra majoritatea in Parlament. Teodor Melescanu va primi functia de presedinte al Senatului drept rasplata pentru ca va livra mai multi parlamentari ALDE pentru sustinerea Guvernului Dancila.

„De la varful Senatului pleaca mizerabilul Tariceanu si vine in locul sau mizerabilul Melescanu.

Ce minciuna, ce nerusinare, dupa 3 ani in care ai votat tot ce ti-a ordonat Dragnea sa votezi, dupa ce ai extras bani si functii din guvernare, sa vii acum sa te prefaci ca intri in opozitie!

Ce tara am ajuns daca omul care a negat dreptul la vot al romanilor din Diaspora in 2014 primeste cativa ani mai tarziu ministerul de Externe si presedintia Senatului.

ALDE nu e un partid politic. Nu e nici macar grup infractional organizat, cum e PSD-ul, ci o gasca de fosti securisti si diversi profitori care se va sparge ca un puroi cand se termina rezervorul cu bani si sinecuri.

USR va vota impotriva lui Melescanu. Vom sustine candidatul opozitiei, alaturi de PNL si PMP”, scrie Vlad Alexandrescu.

PSD il va sustine pentru functia de presedinte al Senatului pe Teodor Melescanu, a anuntat, luni, premierul Viorica Dancila.

„Noi il sustinem pe domnul Teodor Melescanu. (…) Sunt multe optiuni, s-a votat si il sustinem pe domnul Teodor Melescanu”, a spus Dancila dupa sedinta grupului parlamentar al PSD de la Senat.

Intrebata daca a discutat cu Melescanu despre acest subiect, premierul a raspuns: „Nu puteam sa fac propunerea fara a avea o discutie”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: