Plesoianu a luat-o razna in Parlament, a sarit la bataie. Enervat ca un deputat USR l-a jignit pe Voiculescu

politica

Liviu Plesoianu cauta bataie.

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a sarit la bataie in Parlament, miercuri, dupa ce un deputat al USR a facut o remarca ironica la adresa lui Dan Voiculescu.

Plesoianu a spus de la microfonul Camerei Deputatilor ca asa zisa presa independenta, facand referire la Realitatea TV, care ataca PSD-ul, este supusa unui atac, deoarece au fost micsorate bugetele serviciilor secrete. ”Vedeti, oricum s-a votat bugetul si presa independenta este supusa unui atac, deoarece de la Serviciu Roman de Informatii si de la alte servicii au fost reduse bugetele. Este un atac impotriva presei independente, si atunci sa mai vii si cu amenzi din partea CNA deja e prea mult!”, a spus Plesoianu.

Apoi, in timp ce se indrepta spre banca, deputatul USR Ionut Mosteanu i-a spus ca si Dan Voiculescu are datorii la stat. Plesoianu s-a enervat si s-a dus pana in fata lui Mosteanu, gata sa sara la bataie. „Cum adica sa plateasca si Voiculescu?”, s-a rastit Plesoianu. In ajutorul lui Plesoianu au venit mai multi parlamentari ai PSD.

„Papitoiul Plesoianu de la PSD nu stie cum sa mai iasa in evidenta sa mai faca si el o stire. Dupa ce l-a premiat Sputnik pentru serviciile aduse rusilor, dupa ce si-a anuntat candidatura pe prezidentiale azi a sarit la scandal in plen cand i-am zis ca nu numai Realitatea are datorii la stat, ci si Voiculescu, actionarul Antenelor.

Eu il inteteg ca e o perioada grea si stresanta sa fii parlamentar PSD in Romania si sa te injure toata lumea. Daca e stresat, ii recomand o vacanta. Sau mult magneziu + B6”, a scris ulterior Mosteanu pe Facebook.

„A fost o golaneala, nu se face asa ceva nici pe strada”, a declarat Nasui pentru Epoch Times, povestind ca Plesoianu a intrat efectiv in spatiul lui Mosteanu si i-a vorbit pe un ton agresiv.

Vezi video pe Stirile Pro TV.

Mai mult despre: ,


Comentarii: