Plesoianu a mutat scandalul din Parlament la Romania TV. Zbierete in direct: „Cand am injurat domnule, cand am injurat eu de la tribuna?”

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a avut o noua iesire violenta, miercuri, dupa ce a sarit sa se bata cu deputatul USR Ionut Mosteanu. El a intrat in direct la Romania TV unde a continuat sa zbiere la Mosteanu.

Plesoianu s-a dus, miercuri, la banca in care statea Mosteanu, gata sa sara la bataie pentru ca deputatul USR a spus ca Dan Vociculescu trebuie sa-si plateasca datoriile la stat.

”Domnul Plesoianu pare ca sta prost cu nervii si are o perioada mai proasta. Dansul si-a creat toata pozitia politica si imaginea prin incitari la violenta in ultimii doi ani de cand este in Parlament. A spus despre Realitatea TV ca are datorii la stat, cand a terminat cuvantarea am spus ca si Voiculescu are datorii la stat. A venit foarte agresiv la banca in care stateam, a inceput sa strige la mine. M-am ridicat in picioare si i-am spus sa plece. Asta a fost tot. Este regretabil ca are un astfel de comportament in Parlament”, a declarat deputatul USR, Ionut Mosteanu, in direct la Romania TV.

Citeste si: Plesoianu a luat-o razna in Parlament, a sarit la bataie. Enervat ca un deputat USR l-a jignit pe Voiculescu

Plesoianu a intrat si el in direct, manifestand in continuare un comportament foarte agresiv.

”L-am intrebat pe domnul Mosteanu care este legatura asta, ca tot dansii spun ca nu manipuleaza… intre ce am spus eu despre faptul ca Realitatea TV are 27 de milioane de euro, datorie la stat si ce spune el despre prejudiciul din dosarul Ghica care, prejudiciu, nu are nicio legatura cu postul de televiziune Antena 3, care nu are datorii la stat. Treaba asta l-a deranjat atat de mult pe domnul Mosteanu incat nu mi-a spus doar sa plec la mine in banca. Mi-a spus ‘du-te in puncte puncte’, ca nu o sa spun acum ca ne amendeaza CNA-ul. Oricum eu nu folosesc expresiile pe care le foloseste domnul Mosteanu”, a precizat Liviu Plesoianu.

Iata dialogul de la Romania TV dintre Plesoianu si Mosteanu:

Mosteanu: Sunt un om respectabil. Toti oamenii care ma cunosc stiu ca nu am un astfel de vocabular. Pe de alta parte domnul Plesoianu este un om agresiv.

Plesoianu: Imi este pur si simplu scarba sa constat ca un individ care se considera politician si om nou in politica minte pur si simplu cu nerusinare. Exact asta a spus astazi domnul Mosteanu in Parlament. Fabulos, fabulos.

Mosteanu: Dumneavoastra ati venit la banca mea, foarte violent.

Plesoianu: Absolut deloc violent. Doar v-am adresat o intrebare.

Mosteanu: Cenzurati-va comportamentul in Parlament.

Plesoianu: Cenzurati-va limbajul injurios, domnule, si nu mai mintiti. Admiteti faptul ca ati injurat in Parlamentul Romaniei.

Mosteanu: Dumneavoastra ati injurat de la tribuna.

Plesoianu: Cand am injurat domnule, cand am injurat eu de la tribuna? Ia spuneti!

Mai mult despre: ,


Comentarii: