Plesoianu a scris o carte: Romania e o colonie-stat nazist unde forte straine experimenteaza dictatura statului de drept. Protestatarii, victime ale unui ADHD sociopat cu care s-au nascut

politica

Fost „business & life coach, trainer de dezvoltare personala si profesionala”, actualul deputat PSD cu aspirati prezidentiale nesustinute de partid, Liviu Plesoianu, a scris o carte.

Cei de la PressOne s-au sacrificat si au citit-o ei, astfel ca niciunul dintre noi sa nu cada vreodata in capcana sa o faca.

Din fragmentele spilcuite de sursa citata, aflam ca Plesoianu era un copil depresiv, inadaptat social, dar care, intr-o zi de iarna, si-a gasit mecanismul salvator: „nu eu am o problema, ci ceilalti”. 27 de ani mai tarziu gandirea sa nu a evoluat.

„Cred ca aveam cam 12 ani cand, intr-o zi de iarna, ma plimbam singur printr-un parc si incercam, in zadar, sa-mi gasesc un rost. Ma adaptam cu greu la o scoala cu profesori extraordinari, dar si cu multa violenta − in pauze, in curte, pe strazile din jur… Pe scurt, ma napadise pana in ribozomi si mitocondrii sentimentul ca sunt un… intrus. Un intrus intr-o lume care parea total si definitiv… a altora.

Sa fi fost ingemanarea de frig patrunzator si soare clar, ori poate vreo aliniere de celule pe care n-aveam cum sa o percep, cert este ca, in plin moment de depresie dezangajanta, am simtit dintr-o data cum elementele se recompun si cum ma prinde un tumult pe care nu il credeam posibil… A fost momentul in care, printr-o strafulgerare, am inteles ca eu nu eram in niciun caz un intrus.

Ceilalti erau cei incapabili sa simta murmurul vietii intr-un fir de iarba, soapta marii intalnindu-se cu noaptea, delicata expresie a firii intr-un zambet de copil”, scrie Plesoianu.

Dupa aceasta revelatie toate i s-au aranjat, drumurile i s-au deschis in fata, pana cand s-au infundat in PSD. Daca nu v-a convins inca sa-l votati jucand cartea geniului sensibil si neinteles de lume, prezidentiabilul vine cu viziunile lui geo-politice: Romania e o colonie dar si un stat nazist condus de un Fuhrer, unde forte straine desfasoara experimente cum ar fi „dictatura statului de drept” sau „justitia independenta”.

UE e si ea o institutie malefica, dezumanizata, dar Plesoianu promite sa salveze omenirea si sa faca din Bucuresti centrul Universului, politic, cultural, si spiritual, iar Casa Poporului sa isi schimbe numele in Casa Popoarelor.

„Eu cred cu tarie ca ne aflam intr-un moment de rascruce majora la nivel global, la nivelul mersului mai departe al spitei omenesti. Fie ne indreptam catre un dezastru total (daca urmam aceleasi cai, aceleasi clisee ca pana acum), fie refacem totul (insa nu de la zero, nu demoland anarhic, ci infuzand totul cu principiul antropic, cu principiul OMENESC).

Este o misiune de care sunt constient si pe care mi-am asumat-o liber − aceea de a contribui cat pot de mult pentru ca cei care vin dupa mine sa nu primeasca o planeta aflata in pragul distrugerii a tot ce e cu adevarat omenesc”, promite Plesoianu. (Daca simtit ca v-a vrajit cu acest discurs, am preciza ca si hotia, minciuna, prostia, parvenitismul, grandomania si tot ce va inspira Liviu Dragnea cand va uitati la el apartin omenescului).

Revenind la carte, Codruta Simina de la Press One remarca faptul ca Plesoianu nu foloseste niciun nume: „Ce e simpatic la cartea lui Plesoianu e ca el nu are curajul sa numeasca niciunul dintre personajele politice despre care scrie, ci se foloseste de coduri precum ‘Papesa Sectei, Doamna K’ sau ‘ro-BOT'”.

In pasajul urmator noi credem insa ca vorbeste de protestatarii rezist.

„In societate, radicalii liberi sunt acele persoane care, victime ale unui ADHD sociopat cu care s-au nascut sau pe care au fost ajutate sa il dobandeasca, nu au astampar pana nu isi fac prozeliti si pana cand nu termina de distrus pana si ultima valoare sociala pozitiva. (…) Aceste fiinte sunt absolut convinse ca ele, doar ele, sunt fiintele cu adevarat libere. Nimeni in afara lor nu intelege, nu vede, nu aude… Oricine indrazneste sa aiba o alta parere este rapid linsat − pentru ca e depasit”, explica deputatul PSD.

El spune ca radicalii sunt neutralizati de antioxidanti si in societate, ca in natura.

„In societate, antioxidantii sunt acele persoane care se incapataneaza, in plin razboi al tuturor impotriva tuturor, sa caute liantul, sa caute acele elemente care unesc, in loc sa dezbine, care aduc oamenii aproape, laolalta, in loc sa-i asmuta unii impotriva celorlalti. Munca loc, odata inteleasa, are sansa de a preveni si chiar de a inversa anarhia si stricaciunile provocate de radicalii liberi”.

Presupunem din formulari ca el se crede antioxidant, desi i-am atrage atentia ca pasajul de la radicali descrie revelatia de la 12 ani.

Mai mult despre:


Comentarii: