Plesoianu anunta ca i-a prins pe cei „care trag cu adevarat sforile pe Planeta”: „Sunt fiinte cat se poate de reci, chiar glaciale as putea spune”

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu anunta ca si-a terminat „proiectul” la care lucra de peste un an. Este vorba despre o carte-manifest cu care Plesoianu intentioneaza sa trezeasca spiritul locuitorilor planetei Pamant pentru a lupta impotriva „sistemului” opresiv. Cartea se numeste, sugestiv, „Trezeste-te, omule!”. Cartea are fix 100 de pagini.

„Efortul meu este si a fost in toti acesti ani unul indreptat spre eliberarea OMULUI. Cand omul profund va fi descatusat, doar atunci toate problemele exterioare, toate problemele sociale isi vor gasi rezolvarea. In schimb, marfa proasta a pseudodemocratiei, care ni se vinde de decenii, nu ne va ajuta sa facem nici macar un pas inainte pe calea evolutiei noastre! Din contra, daca vom continua sa sustinem, chiar si indirect, prin nepasare sau neimplicare, actuala forma sociala, atunci ne vom afunda tot mai mult intr-o groapa a civilizatiei noastre pe care singuri ne-o sapam deja voiosi!”, anunta Plesoianu.

Iata cateva fragmente din „cartea manifest” a deputatului PSD.

„Sistemul, compozitia si modul sau de functionare, pricepe rapid ca singura modalitate reala de a invinge Sistemul este TREZIREA OAMENILOR. Daca vrei cu adevarat sa invingi Sistemul, incearca sa nu fii naiv. Nu il vei invinge niciodata abordandu-l direct. Daca vrei cu adevarat sa invingi Sistemul, nu iti mai propune sa il invingi. Propune-ti sa ii ajuti pe OAMENI sa se TREZEASCA! Doar asa poate fi invins Sistemul – prin trezirea oamenilor!”, scrie Plesoianu.

El mai dezvaluie apoi cum oculta mondiala a reusit sa controleze omenirea.

„Care este principala arma a celor care lucreaza intens la deturnarea destinului umanitatii? URA… In actuala faza a evolutiei umanitatii, nimeni nu mai poate inainta ca o monada, ca o entitate de sine statatoare, autosuficienta. Doar IMPREUNA, doar prin actiune conjugata mai putem face fie si un milimetru dintr-un pas inainte! Ca atare, cine vrea sa impiedice cursul evolutiv normal al omului si al societatii omenesti ce are de facut, in primul rand? …Are de generat zi de zi curente noi de ura, are de creat si uns, zi de zi, mecanisme noi, din ce in ce mai sofisticate si mai greu sesizabile, care genereaza ura”, sustine Plesoianu.

Plesoianu arata apoi cititorilor sai cine sunt de fapt cei „care trag cu adevarat sforile pe Planeta”.

„Sunt fiinte cat se poate de reci, chiar glaciale as putea spune! Cei care trag cu adevarat sforile pe Planeta sunt fiinte capabile de autocontrol. Daca le intalniti, pur intamplator, nu va vor atrage atentia in mod obisnuit. Vor trece pe langa dumneavoastra aproape insesizabili! Pentru ca ceea ce fac aceste persoane nu e sa actioneze direct, ci sa genereze mecanisme care functioneaza de la sine. Vedeti dumneavoastra, munca acestor insi are ca scop influentarea si controlarea fiintelor omenesti, insa ea nu se desfasoara in niciun fel omeneste… Acesti ‘influencer-i’ la nivel planetar actioneaza creand si punand in miscare MECANISME. Ei creeaza, testeaza si perfectioneaza MECANISME sociale, MECANISME de control social. Ei nu pot actiona nicidecum intr-un sens cu adevarat UMAN”, a scris Plesoianu.

Deputatul PSD ofera si solutia pentru dezrobirea umanitatii.

„…’Si ce e, atunci, de facut?’, veti intreba. – Un singur lucru: crearea unui cadru social care sa contrabalanseze ura, crearea unui cadru educational, social, economic si politic, atat la nivel national, cat si la nivel international, care sa-i ofere omului posibilitatea de a se dezvolta in sensul fraternitatii universale, nu in cel al urii generale”, indica Plesoianu.

PSD a anuntat, luni, pe surse, ca Liviu Plesoianu nu se va mai regasi pe listele sale parlamentare.

Mai mult despre:

Comentarii: